Welcome to WebmasterWorld Guest from 107.21.175.43

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Java Pic Help

     

captainron19

11:56 am on Jul 27, 2008 (gmt 0)

5+ Year Member



Not really a design question but thought I would pick the brains of our java experts here.

At my firehouse when viewing a web site of fire incidents the thumbnails do not appear and when clicking on them the same thing. An example of one of these pages is at http://www.example.com/foo/ but if I go to another computer in the firehouse it works fine. I updated the java version on the pc in question and it still did not work.

For some reason the link to each of the photos on the affected computer is directing to...
http://www.example.com/../../images/IMAGE.JPG so of course it comes up with a broken image. But when I go to one of the other computers the link for each photo is pointing to the correct location of http://www.example.com/images/IMAGE.JPG (the image is loading fine because it does not have the extra ../..)

Any idea why this is happening on the one PC? Both computers are using Internet Explorer and as a fix I attempted to update the java but it didnt work.

[edited by: DrDoc at 4:05 pm (utc) on July 28, 2008]
[edit reason] Examplified. [/edit]

DrDoc

4:06 pm on Jul 28, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member drdoc is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Are you talking about Java, or JavaScript? The two are completely unrelated.

[edited by: DrDoc at 4:06 pm (utc) on July 28, 2008]

Trace

6:50 pm on Jul 28, 2008 (gmt 0)

10+ Year Member



I noticed that you were using a version of lightbox. If it's working except on 1 computer the only thing I can think of is the JavaScript is disabled for that browser. Check your settings.

[edited by: DrDoc at 8:20 pm (utc) on July 28, 2008]
[edit reason] Fix broken [codes] [/edit]

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month