Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.145.23.244

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

is this a bug in netscape 7-re javascript

     
12:59 am on Mar 21, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Aug 15, 2002
posts:450
votes: 0


When I use netscape 7.0 only, if I have rollover type code loading, the status bar always reads: transferring data from www.mysite.com...
and never ends transferring...is this a symptom of the rollover code? For example, in ie 6, shows the page completely loaded...
1:04 am on Mar 21, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member korkus2000 is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Mar 20, 2002
posts:3732
votes: 0


Sounds like there is something still running in the script. What script are you using for your rollovers?
1:54 am on Mar 21, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Aug 15, 2002
posts:450
votes: 0


<!--
function MM_preloadImages() { //v3.0
}

function MM_findObj(n, d) { //v3.0
}

function MM_nbGroup(event, grpName) { //v3.0
}
//-->

from dreamweaver I think

it's called by:
onclick="MM_nbGroup('down','group1','yes','/images/yesoff.jpg',1)"
onmouseover="MM_nbGroup('over','yes',/images/yeson.jpg','',1)"
onmouseout="MM_nbGroup('out')"

in the a href of the button link...

2:01 am on Mar 21, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member jdmorgan is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Mar 31, 2002
posts:25430
votes: 0


missing a closing single quote in this line?

onmouseover="MM_nbGroup('over','yes',/images/yeson.jpg','',1)"

Jim

2:05 am on Mar 21, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Aug 15, 2002
posts:450
votes: 0


yeah, no that's not it..

This line causes this perpetual loading:

<body onLoad="MM_preloadImages('graphics/warning/b1-hi.gif','graphics/warning/b2-hi.gif')">

if the 'onLoad' line is removed, the page loads in netscape 7.0 and says "Document: (0.1s)"

When I put it back in, the browser keeps "transferring" like in a loop...

Anybody experience this?

2:15 am on Mar 21, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member korkus2000 is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Mar 20, 2002
posts:3732
votes: 0


Is there anything more than this in the preloader script?

function MM_preloadImages() { //v3.0
}

Your also missing a single quote here

onmouseover="MM_nbGroup('over','yes','/images/yeson.jpg','',1)"

2:39 am on Mar 21, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Aug 15, 2002
posts:450
votes: 0


It's kind of weird, this is autogenerated dreamweaver code so it shouldn't have any bugs...

function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

10:55 pm on Mar 21, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member g1smd is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:July 3, 2002
posts:18903
votes: 0


>> this is autogenerated dreamweaver code so it shouldn't have any bugs <<

I can't believe you just said that. Why should AGC be any less buggy?

 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members