Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.145.13.215

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Opera javascript question...

Opera runs the script offline - but not online!

     
7:22 pm on Sep 13, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 15, 2002
posts:971
votes: 0


This might be real easy to figure out but is not so clear at the moment.

I have a couple javascript scripts that I've uploaded to the server- they work in all of the browsers except for Opera 6.03...but they work offline in the same Opera browser?

javascript is enabled and there aren't any errors on the page?

What's this?

10:11 pm on Sept 13, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member jdmorgan is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Mar 31, 2002
posts:25430
votes: 0


madcat,

There was a post on here very recently by someone reporting that relative links weren't working properly in Opera - or something like that...

You might want to take a look at the link to your JS file, if it's external to the html page.

If that ain't it, maybe this will bump your post anyway...

Jim

3:34 pm on Sept 14, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 15, 2002
posts:971
votes: 0


Yeah, it works offline but not online- I tried relative and absolute; this seems a bit strange to me.
3:59 pm on Sept 14, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 15, 2002
posts:971
votes: 0


Upgraded to 6.05 and it seems to be alright for now...another great mystery!
1:09 am on Sept 15, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member jdmorgan is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Mar 31, 2002
posts:25430
votes: 0


madcat,

Yes, very strange...

I agree - it's a mystery.

(I keep hoping someone who knows something will jump in here)

Jim

7:09 am on Sept 16, 2002 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:June 20, 2002
posts:115
votes: 0


I'd like to "jump in" as an experienced Opera user and developer, but there's nothing to comment here. Can you post some code portion where the problem occurs?
Alternatively, you can ask about it ay Opera newsgropus: news://news.opera.com/opera.tech
1:03 pm on Sept 16, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 15, 2002
posts:971
votes: 0


Thanks for the newsgroup link starway, the original problem seems to be fixed...