Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.162.53.212

Forum Moderators: rogerd & travelin cat

Message Too Old, No Replies

Hyperlinks stopped working on images

     
9:46 pm on May 1, 2014 (gmt 0)

Preferred Member

5+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Aug 30, 2007
posts: 603
votes: 3


A problem with images on the Wordpress part of my website...
basically the hyperlinks have stopped working on the images..
the images try to open and don't redirect to the custom url...
ie.. a 'buy button' tries to open an image...
any suggestions?
10:28 pm on May 1, 2014 (gmt 0)

Moderator from US 

WebmasterWorld Administrator 5+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Dec 27, 2006
posts:2689
votes: 57


If you create pages and posts using the Visual interface, take a look at the final code using the Text interface. In Text mode you can see what the image URLs are linked to and fix that - but it sounds like some setting in a plugin is altering them so it may revert back to the settings even if you manually edit the page/post in Text mode. Looking at the code can tell you what is different in the hyperlinks and that may point you to the setting you need to adjust.
10:43 pm on May 1, 2014 (gmt 0)

Preferred Member

5+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Aug 30, 2007
posts: 603
votes: 3


Thanks noteasy... it was a theme issue... so fixed..

sometimes these themes have far to many options... and what with the updates on Wordpress and updates on themes...
12:28 pm on May 11, 2014 (gmt 0)

New User

joined:May 11, 2014
posts:2
votes: 0


Hyperlink stopped working because the people donot copy the exact url or people donot use the exact source where the hyperlink is linked.
12:31 pm on May 11, 2014 (gmt 0)

Preferred Member

5+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Aug 30, 2007
posts: 603
votes: 3


This now resolved and all working okay