Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.175.107

Forum Moderators: lorax & rogerd

Add tagline to header

tagline

   
9:49 pm on Oct 22, 2011 (gmt 0)



ok so im trying to get the tagline of my WP blog to show but only the title is

the header.php code is

<!DOCTYPE html><!-- HTML 5 -->
<html <?php language_attributes(); ?>>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<title><?php bloginfo('name'); if(is_home() || is_front_page()) { echo ' - '; bloginfo('description'); } else { wp_title(); } ?></title>




<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>
<?php wp_head(); ?>
</head>

<body <?php body_class(); ?>>
<div id="wrapper">

<div id="header">

<div id="head">
<div id="logo">
<?php
$options = get_option('themezee_options');
if ( isset($options['themeZee_logo']) and $options['themeZee_logo'] <> "" ) { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>"><img src="<?php echo esc_url($options['themeZee_logo']); ?>" alt="Logo" /></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>/"><h1><?php bloginfo('name'); ?></h1></a>
<?php } ?>
</div>
<div id="navi">
<?php
// Get Top Navigation out of Theme Options
wp_nav_menu(array('theme_location' => 'navi', 'container' => false, 'echo' => true, 'before' => '', 'after' => '', 'link_before' => '', 'link_after' => '', 'depth' => 0));
?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

<?php if( get_header_image() != '' ) : ?>
<div id="custom_header_bg">
<div id="custom_header">
<img src="<?php echo get_header_image(); ?>" />
</div>
</div>
<?php endif; ?>


Thanks
Chris
12:25 pm on Oct 24, 2011 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lorax is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Hello and welcome to WebmasterWorld!
Just checking the obvious here - did you write something in the tagline field?

Do you get anything from that if/then statement that indicates the logic is working like the ' - '?
12:39 pm on Oct 24, 2011 (gmt 0)



This is a copy of the header.php file from the default install of the theme, but only the tile shows

[edited by: lorax at 5:08 pm (utc) on Oct 24, 2011]

12:41 pm on Oct 24, 2011 (gmt 0)



And yes sorry just to be clear i do have something in the tagline field, Sorry i misread your post
5:25 pm on Oct 24, 2011 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lorax is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



But you didn't answer my question. Do you get anything after the title? Maybe you can tell me what the Tagline should say?

PS - please don't post a link to your website here. Thanks.
5:47 pm on Oct 24, 2011 (gmt 0)



No the only thing that displays is the title (My personal Blog) but not the tagline (Reviews, Tech, Linuc and Gaming)

Im not good at code and cant see anything wrong with the code i have also contacted the theme creator but have had no response
3:10 pm on Oct 26, 2011 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lorax is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Try changing this portion of the code
is_home() || is_front_page()

to use the page id instead
 is_page(x) 


See: [codex.wordpress.org...]
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month