Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.146.248.111

Forum Moderators: rogerd & travelin cat

Message Too Old, No Replies

Need help on wordpress adsense issue

     

Hazex

1:56 pm on May 18, 2011 (gmt 0)



Hi

I'm not sure this is the right place but here goes. I've been trying to solve this for 3 days now and i'm about to go crazy now. Adsense wont show anything on my wife's site(inspirasiku.info). Just a blank space. Before it was fine.

For the sake of testing,I made a new wordpress installation on subdomain and paste the code there it shows up fine. I also made a html page on root directory with adsense code only, it shows fine too.On a wamp server on my laptop where i build up this site with exact same theme and configuration the ad also shows up fine.

I thought it was because W3 Total cache plugin. I put it back on preview mode(on the live site). Suprisingly i can see it all, make me crazier even more and want to bang my head to the wall. Still not satisfied I uninstall total cache and disable/uninstall all plugins. (Yes I manually delete remaining total cache configuration on .htaccess and wp-config.php)but yet no avail. Adsense still wont show.

Now i have a wild thoughts maybe got something to do on Cpanel or the database itself. I don't know... maybe i have lost my sanity.

netmeg

5:37 pm on May 18, 2011 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member netmeg is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Well first you want to figure out if it's something on your end or something on Google's end.

What I do in situations like this - I have a set of JPGs that I made in every available AdSense size. And while I'm developing a site, I put these JPGs in where the AdSense will eventually go.

So in your case, I would temporarily comment or turn off the AdSense, and put a graphic in that same spot and see if it shows up. That should at least point you in a direction to go further.

Hazex

6:09 pm on May 18, 2011 (gmt 0)



Thanks for the suggestion netmag but if you read carefully when i use w3tc plugins and i put the site(live/real site) back into preview mode all of the ads are showing fine. So it's not google site i think. This proves it.

I'm beginning to think either wordpress itself(core or between plugins) or maybe the database itself or all in combination.

Geez!Looks like i answering myself as i type.Just realize that. I'm gonna check this out...
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month