Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.158.55.251

Forum Moderators: buckworks & eWhisper & skibum

Message Too Old, No Replies

Getting kicked back to my client center

     
10:32 pm on May 28, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


I keep getting kicked back to the MCC level when working in our individual accounts. Sometimes it happens just seconds after entering the accounts, sometimes after just a couple minutes. Very annoying... anyone else experiencing this?
10:54 pm on May 28, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


The problem seems to be that it's expiring login sessions too quickly or randomly. I was in the middle of working in an account using the keyword tool and it told me that my session had expired.

AWA : are you aware of this issue?

12:04 am on May 29, 2009 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member ogletree is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Apr 14, 2003
posts:4308
votes: 35


Happend to me all the time. I hate that. I manage 13 accounts and it is a pan.
12:31 am on May 29, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


Only started happening to me over the last few days - was working fine before.
12:42 am on May 29, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:July 9, 2003
posts:4799
votes: 0


AWA : are you aware of this issue?

I had not heard of this - but will look into it.

Happend to me all the time. [...]

ogletree, does this imply that it used to happen to you in the past, but no longer does?

Or do you mean that it still is happening?

In the back of my mind I wonder if this is an issue with an older browswer and/or something to do with cache and cookies.

Also, a quick question for the both of you: 'New UI', or old?

AWA

1:48 am on May 29, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


Old UI. No changes to browser, cache, cookies etc.
6:39 am on May 29, 2009 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:Apr 17, 2009
posts:107
votes: 0


I had this happen to me as well.

I tried to access an account in the Old UI format and it would keep booting me back to the MCC dashboard.

I could access one of the other accounts perfectly fine because it was in the new UI format. That had no issues.

But now that I have one account in old UI and one in New UI it wont let me run the one in old UI and keeps booting me out.

Worse still, there's no option at the top right to upgrade to the new UI for that one!

Any solutions AWA?

9:00 am on May 29, 2009 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Oct 17, 2002
posts:31
votes: 0


I can't say that I've experienced this - will let you know if I do...
2:00 pm on May 29, 2009 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member netmeg is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Mar 30, 2005
posts:12941
votes: 203


It happens to me - most often in Analytics, but sometimes in Old UI as well.
6:25 pm on May 29, 2009 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member ogletree is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Apr 14, 2003
posts:4308
votes: 35


I don't use the new IO yet because I have a heavy client load and just don't have time to learn something new.

I will be working on a client and I will be sent back to the main client list randomly. I work in adwords all day long. It only haves 4 or 5 times a day.

One thing to note is that there are 9 people working in adwords all day and another 10 people that randomly log in. We all use the same username and log in. Other annoying thing that happen is that when I change dates anywhere sometimes it goes to some other date. I figure it is just another user putting in a date that overrides mine.

6:55 pm on May 29, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:July 9, 2003
posts:4799
votes: 0


Any solutions AWA?

Nothing to suggest so far, except what I probably didn't say directly enough in my previous post. Several folks that I've talked to here all had the same first thought - clear cache and cookies.

I have talked to a senior member of the tech team who says is he is hearing of no other escalations to his team about this, which, if this was something new and widespread would certainly be occurring. They typically will hear of an emerging issue very quickly, since a lot of advertiser will write in.

After agreeing about the possibility of a cookie conflict, he said he'd look into it further - and if I learn more, I'll post again. Given what I know of his schedule, I do not predict this will be today, however. :)

AWA

7:32 pm on May 29, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


Well it's an issue for me. I've basically given up on working in the online interface and I'm just using Adwords editor...

...just to clarify, I haven't switched either my MCC or any of my individual accounts to the new UI yet.

[edited by: La_Valette at 7:41 pm (utc) on May 29, 2009]

11:13 am on June 2, 2009 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:Nov 17, 2008
posts:191
votes: 0


Yep, this has started happening to me today too - no changes ot my browser or anything
11:21 am on June 2, 2009 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:Nov 17, 2008
posts:191
votes: 0


OK, it's only on the old UI - but the new one is too wide when I take out some of the columns - decisions, decisions, which annoyance is worse?!
7:02 am on June 3, 2009 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:May 19, 2009
posts:53
votes: 0


<quote>In the back of my mind I wonder if this is an issue with an older browswer and/or something to do with cache and cookies.</quote>

I experience this frequently. The only browser I have used with AdWords is Google Chrome. This happens to me in both Chrome 1.0 and 2.0.

7:16 pm on June 3, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


Still happening here... still stuck with just using adwords editor to get stuff done.
2:33 pm on June 12, 2009 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:June 12, 2009
posts:2
votes: 0


I've been experiencing this issue as well for a couple of weeks... I decided today to see if people were complaining and i am happy to see i ain't the only one who thinks it is non-sense.

Hope to see a change on that soon enough!

9:53 pm on June 12, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


I'm definitely still seeing it - thank goodness for Adwords Editor! But it would be nice to have the online interface back...
12:41 am on June 17, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:July 9, 2003
posts:4799
votes: 0


I'm curious to know if anyone who is experiencing this issue has tried working directly with AdWords support - by writing in from the account in question and giving a detailed rundown of what happens, and under what circumstances it occurs?

This would really be the best way to approach it, in my opinion, since the support folks could look into it and/or escalate to tech folks as appropriate - with the benefit of being able to see and test in the actual account.

AWA

11:21 am on June 18, 2009 (gmt 0)

Moderator This Forum

WebmasterWorld Administrator ewhisper is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Feb 13, 2003
posts:4744
votes: 8


I had it happen all day yesterday when I attempted to use the display ad builder in paused adgroups or paused campaigns.

Other than that, haven't had the issue.

1:50 pm on June 19, 2009 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:Nov 17, 2008
posts:191
votes: 0


Hey AWA,

I've tried directly working through Adwords support, but it's not cleared up the issue.

It seems to happen to me most in the Reporting Centre (which can be REALLY annoying when you've gone through selecting all your options, hit Run and then boom you're straight back to MCC and have to go all over again)

I don't know about anyone else here, but this only happens to me when I'm using Chrome. I love Chrome but this issue is putting me off using it (also a lot of the advice from adwords support about turning Javascript on etc just wasn't relevant to Chrome - replied along these lines but no reply back)

I'm on the development version of chrome and I think it has something - same sort of things happened with Analytics in chrome too - all working fine and then for about a month it just kept crashing (something to do with a Shockwave Flash problem), then one day it's fine again...

I'm probably preaching to the converted here but it'd be a good idea to fully test Google products on Chrome before releasing updates for Chrome - especially as I imagine a higher % of Chrome users use other Google products than users on IE / FF

[edited by: James_WV at 1:55 pm (utc) on June 19, 2009]

9:18 pm on June 24, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:July 9, 2003
posts:4799
votes: 0


Sorry, I did not see this post until just now, James_WV., having been away from the office since the 19th.

In any case, I'll find the right folks and pass your details and comments along.

Many thanks,

AWA

11:21 am on June 25, 2009 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:Nov 17, 2008
posts:191
votes: 0


thanks AWA :)
5:51 pm on June 28, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


Still happening to me - if anything it seems to be happening even more frequently than before...
1:17 pm on June 29, 2009 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Sept 9, 2005
posts:78
votes: 0


Usually happens to me when I try to go into reports tab
12:05 am on June 30, 2009 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:May 19, 2009
posts:53
votes: 0


It usually happens to me when entering the reports tab as well.

I'm still suing the latest version of Chrome.

11:02 am on June 30, 2009 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:May 26, 2009
posts:117
votes: 0


I think this problem is due to the adwords migration to the new interface.
2:22 pm on June 30, 2009 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member netmeg is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Mar 30, 2005
posts:12941
votes: 203


No, I've been having it since way before the new interface showed up.
6:44 pm on June 30, 2009 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2005
posts:269
votes: 0


It happens to me everywhere - reports, ad entry, tools, etc. I think it started happening before the new interface showed up too. We're not using the new interface anyway. And I use Firefox, not Chrome.

[edited by: La_Valette at 6:45 pm (utc) on June 30, 2009]

10:51 pm on July 1, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:July 9, 2003
posts:4799
votes: 0


Because this thread has remained active over quite a period of time, I have occasionally checked in with the tech folks for their thoughts. Bottom line, they are not able to duplicate what is being reported here.

It is much more effective to work on this sort of thing with actual 'cases' to examine, so I will make this offer:

If any or all of you who are reporting this are concerned enought that you would care to 'sticky mail' me with as much specific detail as possible, I will send it directly to the tech folks.

They'd like to have information such as OS, Browser, IP address, time of error, CID (MCC and child), what you were doing when you got booted out to the MCC level (i.e., what you clicked on), and so forth.

Once they have actual 'cases' in hand, they can start to track things and hopefully find a connection between cases.

I have often said in this forum that I do not know who any WebmasterWorld member is as an AdWords advertiser. Nor do I want to know.

So, I will pass your information along without looking at the accounts at all or making any connection between the account(s) and you. Nor will I keep any record or notes. I will simply pass the information along, and have it out of my hands entirely.

It is up to you, of course, as to whether you'd like to do this - but without further specific information, the tech folks have gone as far as they can go.

To set reasonable expectations, I also can't specify a timeframe for this to be resolved, because, as you might expect, there is lot going on here and things pretty much have to be addressed on the basis of what is the next top priority.

AWA

This 33 message thread spans 2 pages: 33
 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members