Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.161.21.157

Forum Moderators: Robert Charlton & andy langton & goodroi

Message Too Old, No Replies

Google broken from South Africa for 15 mins - 2013-02-15

     
5:07 am on Feb 16, 2013 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Jan 4, 2005
posts:621
votes: 0


Anybody else notice Google was broken last night, 15 Feb 2013, between 22h and 23h.

Clicking on a search results generated a Google 404 page as their onClick counting link redirection script failed miserably.

It was in South Africa. From an iPad.
5:35 am on Feb 16, 2013 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member tedster is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:May 26, 2000
posts:37301
votes: 0


Small Google outages do pop up around the world all the time - but they usually fix them pretty quickly. I'd say 15 minutes isn't too shabby.
6:14 am on Feb 16, 2013 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Jan 4, 2005
posts:621
votes: 0


Hehe, yeah, was at least 15 mins. Though it does make me wonder how well the onClick Functionality is working. :-) it's a conspiracy!
5:08 am on Feb 17, 2013 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member tedster is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:May 26, 2000
posts:37301
votes: 0


I had a three minute interval with no response from Google Search last night (East Coast US) - but when I tried again with another browser response was back to the usual zip. Very uncommon experience for me.