Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.20.75.214

Forum Moderators: Robert Charlton & aakk9999 & andy langton & goodroi

Message Too Old, No Replies

Error in URL parameters in Google Webmaster Tools

     
3:32 am on Jan 30, 2013 (gmt 0)

Junior Member

Top Contributors Of The Month

joined:Sept 26, 2012
posts: 48
votes: 0


Anyone experiencing an error in URL parameter section of Google Webmaster Tools? I cannot edit URL parameters. It looks like they have put display none for the edit button.

[edited by: goodroi at 1:25 pm (utc) on Jan 30, 2013]
[edit reason] Please no personal links [/edit]

11:06 am on Feb 1, 2013 (gmt 0)

Moderator This Forum from GB 

WebmasterWorld Administrator andy_langton is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Jan 27, 2003
posts:3326
votes: 133


I see this also. Looks like they may have intended to temporarily disable this feature.
11:33 am on Feb 1, 2013 (gmt 0)

Junior Member

Top Contributors Of The Month

joined:Sept 26, 2012
posts: 48
votes: 0


They have put display:none for the edit button. This was reported to Google....

http://productforums.google.com/forum/#!topic/webmasters/FxQZAS36CCM


Mod's note: Links with hash tags will not work in WebmasterWorld's auto-linking script. Version above can be copied and pasted into address bar.
.

[edited by: Robert_Charlton at 8:35 pm (utc) on Feb 1, 2013]
[edit reason] fixed link [/edit]

12:01 pm on Feb 1, 2013 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:May 7, 2003
posts: 750
votes: 0


webmasterword has trouble linking out to urls with # in them (can this be fixed?). Here is the permalink: [productforums.google.com...]

There is also another thread about it: [productforums.google.com...]