Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.27.104

Forum Moderators: mack

Message Too Old, No Replies

MSN Fires up Start.com RSS Aggregator Beta

     

Brett_Tabke

3:32 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



MSN's RSS aggregation service.

[start.com...]

walrus

4:33 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Took a quick look and tried it, kind of a neat little tool.

TomWaits

5:55 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Sorry for being dense, but I played with it and I don't see any RSS aggregation being done. Maybe they're sending me to a different sever.

claus

6:31 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Very interesting news, but nothing on that URL but a search box as far as i can see. Is it still there for you guys in the US?

Duh... the penny dropped. You have to use IE to view the page. Then click the little link "show"

Looks good to me - no page refreshes when adding and removing feeds. Fully dynamic pages. Nice ;)

[edited by: claus at 6:44 pm (utc) on Mar. 10, 2005]

howiejs

6:39 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



It didn't see this

and it gave me a weird error

herb

7:17 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



"The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list."

Using a dynamic DSL from Verizon.

ADDED
This could be the problem
SORBS:
dnsbl.us.sorbs.net/cgi-bin/lookup

Seems to be blocking every dynamic Verizon DSL IP address.

Is MS using their list?

[edited by: herb at 7:59 pm (utc) on Mar. 10, 2005]

GameMasterM

7:46 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Ditto--Error
Should be interesting.

IE/ using cable modem

blend27

7:54 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



got the same thing : Error 403.6 - Forbidden: IP address on Cable:IE

Brett_Tabke

7:59 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Yes - they have yanked the service.

claus

9:02 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Well, it was nice while it lasted - i'm out too.

I wonder if they're planning on using that start.com domain for something public. It ould be a very nice domain for a lot of stuff. As far as i recall it was last used for marketing related to Win95 way back.

Wlauzon

9:54 pm on Mar 10, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



At the bottom of that page is a link I have not seen before for other beta services:

[sandbox.msn.com...]

bloke in a box

10:13 am on Mar 11, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



lol - and there's me thinking you were joking!

dillonstars

12:14 pm on Mar 11, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



works fine for me in firefox. Looks good. I've only just started using bloglines but this has the beginnings of something much better.........

<added> Just noticed the little "Now in new Firefox flavor!" text at the bottom of the page. Looks like they don't want to risk upsetting all the anti-competition commissions again </added>

XMLMania

12:17 pm on Mar 11, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Working fine in Firefox here too. Nice fast interface.

claus

2:06 pm on Mar 11, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



i don't get it.

I see the text "Now in new Firefox flavor!" below the searchbox, but absolutely nothing else. Then, when i open it in IE i get exactly the same layout as i left last time i tried it.

carguy84

2:51 pm on Mar 11, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



All the way on the left side of the screen, in the blue header, there's a white link labeled "show". Click that link.

Chip-

EVOrange

2:59 pm on Mar 11, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Funny, the "show" link doesn't show for me in IE but it does in FF.

EVO

claus

3:10 pm on Mar 11, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



no, the show link doesn't show in FF, only in IE (for me)

Anyway, i can use it on IE now again. I've got to say that the way it stores recent searches is cool :)

Chico_Loco

12:31 am on Mar 12, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



WOW - this is a great new service.. Looks great now on Camino on Mac where it didn't before.
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month