Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.196.144.242

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

Adsense login - IE broken, Mozilla working?

     
2:06 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Jan 30, 2004
posts:196
votes: 0


For me, I see a blank page when loading the adsense login if I use IE, but Firefox and Mozilla work fine.

Odd eh? Wonder if I got some creepy crawlies...

2:11 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 27, 2003
posts:1597
votes: 0


same here ...
2:12 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:July 20, 2001
posts:449
votes: 0


Also here, with Mac Mozilla.
2:12 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member jenstar is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Dec 22, 2002
posts:4663
votes: 0


I also get the blank page, but with both IE and Mozilla. Could you have had a cached copy in Mozilla? It shows a blank page in the fully loaded source code.
2:18 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Mar 9, 2003
posts:546
votes: 0


Got the same here with IE and Opera.
2:41 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member jenstar is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Dec 22, 2002
posts:4663
votes: 0


It is interesting that it affects all pages within the www.google.com/adsense area, such as the FAQ, overviews, etc. The pages are there, just without any content.
2:46 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Apr 23, 2004
posts:142
votes: 0


Also interesting is that the AdWords login is also not available. Probably some problem across the board. :p
2:53 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Jan 28, 2004
posts:192
votes: 0


Same problems for me until just now. Seems to be working.
2:57 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Apr 23, 2003
posts:670
votes: 0


Not working for me either. I wonder what new surprise we'll get (since these kinds of things usually precede a change).
3:10 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member ogletree is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Apr 14, 2003
posts:4281
votes: 25


I get it with FF and IE.
3:11 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Oct 3, 2003
posts:792
votes: 0


<deleted>
<reason>Sorry - My post was about AdWords, which was having the same problem, but which has been resolved.</reason>
</deleted>

[edited by: john_k at 3:20 am (utc) on Aug. 13, 2004]

3:11 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member ken_b is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Oct 5, 2001
posts:5767
votes: 84


Trying to get in with Opera leads you though a series of "moved" pages that end with a blank page like IE shows.
3:23 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Feb 7, 2003
posts:319
votes: 0


Still showing blank page here. Sometimes I try logging in without the www. and it will work...but now...nada
3:39 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:June 24, 2004
posts:30
votes: 0


arrrg. Same things with firefox and IE. Using http, www, www2. , www3. IPO Silence , no one knows whats going on ;)
3:48 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Dec 3, 2003
posts:1246
votes: 0


blank pages here in IE.
3:55 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Oct 7, 2003
posts:539
votes: 0


Blank pages here for AdSense login in both IE and Mozilla.
4:14 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 6, 2002
posts:742
votes: 0


Ditto
4:19 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Apr 6, 2004
posts:63
votes: 0


tried IE, Mozilla FF, KDE browser all failed!
4:19 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Mar 27, 2004
posts:30
votes: 0



CRAP
4:19 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


It's back for me, I'm in New Zealand.
4:21 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 6, 2002
posts:742
votes: 0


Adsense back Adwords not at this time.
4:22 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Mar 27, 2004
posts:30
votes: 0



Markhutch - what part of the country are you in (assuming you are in the US)

Still no Adsense for me

4:26 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 6, 2002
posts:742
votes: 0


In Texas, USA.

<update> Now it's gone again. :(

4:41 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Aug 15, 2002
posts:520
votes: 0


<rant>
So which is it - they have flaky IT or flaky customer relations?

Can't they put a "we will be temporarily unavailable starting 9:00 pm PST" sign up?

Or is this pre-IPO super-super-super-quiet period? like no more Playboy interviews no more nothing till 9:30:01 am Friday NYC time?
</rant>

4:48 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


AdSense login has died again for me.
4:54 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Nov 14, 2003
posts:301
votes: 0


blank
4:55 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Dec 1, 2003
posts:630
votes: 0


Still blank in Toronto as well at 12:55 EST
4:57 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Feb 20, 2002
posts:812
votes: 1


I've heard from an inside source that the AdSense program is being dropped as part of the IPO. I guess the investors wouldn't like the idea of having all those checks sent out each month....
4:59 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Feb 20, 2002
posts:812
votes: 1


Actually that's not true and I just made it up to put the shivers up some spines... but it does have me thinking.

Imagine how many angry webmasters there would be if that were to happen, and we all know it was webmasters that made Google, so I'm sure we could break them too!

Still just a blank page for me here in Miami with Safari on MAC.. no HTML code - just nothing.

5:01 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:June 21, 2004
posts:67
votes: 0


Seems to be on and off intermittently. I got in once about 15 minutes ago; now it's dropped.
This 48 message thread spans 2 pages: 48