Welcome to WebmasterWorld Guest from 107.20.34.173

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

Adsense login - IE broken, Mozilla working?

     

ignatz

2:06 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



For me, I see a blank page when loading the adsense login if I use IE, but Firefox and Mozilla work fine.

Odd eh? Wonder if I got some creepy crawlies...

whizkiddo

5:05 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



cant they just say itll b off for maintenance for 6 hours or something? nada here. blanks.

HughMungus

5:08 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Imagine how many angry webmasters there would be if that were to happen

I'd have to shut down all my sites I made specifically for Adsense. :(

Powdork

5:16 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member powdork is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



<html><body></body></html>

Nice clean code, though.

ignatz

5:18 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Still off here in Cali... (IE and Netscape) I've never seen it quite like this before..

TonysDesigns

5:20 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



<truth>

IPO auction time, boyz. I am positive that it has to do with this. Hold on to your nuts!

</truth>

ignatz

5:22 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Agreed, I wonder what tho...

I doubt they are doing updates to any adsense pages, maybe shutting off all non-essentials while they bring the auction scripts online?

Or maybe someone uploaded something in the wrong directory.. eheh ;)

jp_css

5:24 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I really don't see why this would have anything to do with the IPO? Maybe just a coincidence? Maybe there is something I didn't pick up on that everyone seems to understand.

<edit>The above comments do make some sense though, I suppose.</edit>

peterinwa

5:36 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Four pages of this topic and I've read it all. I think I need to "get a life." Maybe we all do.

But how can we go to sleep not knowing how much money we've made today?

Night night,

Peter

rish

5:42 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



[google.com...] is still blank for me in Safari.

I can get in fine tweaking the URI to [google.co.nz...] though :-)

TonysDesigns

5:44 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Four pages of this topic and I've read it all. I think I need to "get a life." Maybe we all do.

Well the problem Peter is that many of us make pretty darn good greenies from it(and I'm not talkin about my 3.5 year old's green boogers that came out tonight when we swam in our brand new ADSENSE swimming pool)

We are shivvvvverin about it ever so slightly......Actually, I'm gunna try to get a peice of the IPO if I can. Viva Google Adsense

But how can we go to sleep not knowing how much money we've made today?

LOL ;-) Giggle...err I mean Google

HughMungus

5:44 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I really don't see why this would have anything to do with the IPO?

The answer is "nothing". If it's not actually maintenance (which would seem to be not smart to do before the auction begins tomorrow) then I'd suspect foul play.

FromRocky

5:47 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I can log in to my AdSense account by using
[google.ca...]

Chico_Loco

6:01 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Seems to be back up now..

rravenn

6:27 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I dont remember the ability to change the language on the log in page... maybe this is the reason for the problem.

jp_css

9:52 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I am back in, but I think the results are very delayed if my other tracking is correct.

paybacksa

3:19 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Different pages based on browser referer strings. Sounds like G is cloaking.... tsk tsk tsk!

ignatz

4:23 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Or maybe trying to deal with browser incompatibility? Who knows... in any case it's back now, but I think that was the longest "unqualified" adsense delay I've seen..

eduardomaio

5:06 pm on Aug 14, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I've got no problems... I'm using Opera and login in thru [google.com...] and I have the "Change Language" dropdown menu for a long time... ;)
This 48 message thread spans 2 pages: 48
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month