Welcome to WebmasterWorld Guest from 174.129.151.95

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Slight Change

missing the numbers on urlinfo page.

   
8:38 pm on Sep 24, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



ATW isn't showing the count for links on its urlinfo front page at the moment. The count is still shown when you click through. Sign of more changes to come?
9:55 pm on Oct 2, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



I noticed the same for one of our sites, but when checking other sites (even subdomains of our main URL) the extra bits show up. Anybody see any pattern to this?
1:43 am on Oct 5, 2003 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



They also seem to have put an expired domain filter in as well.
They seem to be dropping sites from their index as soon as they have expired unlike Google who keep them in for a couple of months
5:19 am on Oct 8, 2003 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



This problem seems to have gotten worse.

A search for example.com (not literally)
comes up with nothing.

A search for example brings up pages from the site. Therefore, the site has not been dropped from their index. But, the urlinfo knows nothing about the site. The deterioration started with the missing link counts, then missing page synopsis, now missing everything.

Anyone else seeing this?

And recovered?

7:58 am on Oct 8, 2003 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member heini is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



>anyone else
No. But as described in several threads over the last weeks the frontend of ATW and AV is being merged, which explains anomalies in the output.
The important thing however is ranking. Changes in the output on the url investigator thingie shouldn't have any influence on ranking.