Welcome to WebmasterWorld Guest from 50.17.114.227

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Funny search results

search results

     
1:21 am on Apr 30, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Apr 27, 2003
posts:12
votes: 0


Hi,

verry odd search results here.

The Fast search is showing #9 for my keyword on searching then on the second search, the site can't be found. Searching again shows up, searching again disapered. Shows up on every other search.

Any comments?

7:28 am on Apr 30, 2003 (gmt 0)

Moderator from DK 

WebmasterWorld Administrator 10+ Year Member

joined:Oct 23, 2000
posts:2530
votes: 1


Hi Bosh, Welcome to WebmasterWorld!

I have no idea why your site only shows on every second search. Only thing I can imagine would be that some language or adult filters kick in.

Weird..

8:54 am on Apr 30, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member heini is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Jan 31, 2001
posts:4404
votes: 0


Did you check through one of their partners? Is it the same inconsistency at, say, Lycos?
9:40 am on Apr 30, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Apr 5, 2002
posts:1510
votes: 0


It could just be a technician working on the database. The chances are that you are switching between a new and near new index. Check back tomorrow and it should have stopped.

Chris

10:22 am on Apr 30, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 30, 2002
posts:1377
votes: 0


Is this a new site? New page? Has it been in the index before?

Did you search from the same window? Fast doesn't handle multiple windows very well I just noticed when I was figuring out something else(see my other post, language issue).

3:18 pm on Apr 30, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Apr 27, 2003
posts:12
votes: 0


Hi,

I just checked again.

Lycos and hotbot results #8 and #9 res every other results and All The Web constant #8, so thats good news for me.