Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.46.29

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

site gone from the ATW index

main page disappears

     
11:42 pm on Mar 24, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Feb 22, 2003
posts:23
votes: 0


I've been using ATW to check on link count for a site and today it came up "no entries for..." The number of links, etc showed up and when I check for pages the usual number came up except for the main page (index.htm). Any thoughts on why and what action to take?
12:19 am on Mar 25, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Sept 26, 2002
posts:402
votes: 0


Not that this is much help matkat, but I have noticed the same thing.

Not just one or two domains either, and unrelated domains at that....

12:30 am on Mar 25, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member heini is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Jan 31, 2001
posts:4404
votes: 0


Matkat, an index page go missing seems like a perpetual problem with ATW. I have no good idea why that is happening in some cases, but reports have been made here frequently.
It does however not seem to be any penalty but rather a technical thing. From what I have seen so far the pages usually reappear in time. You might want to give it some time. Else I would contact ATW through their webmaster contact channels on their site, they have been known for excellent response.
5:17 am on Mar 25, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member rfgdxm1 is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:May 12, 2002
posts:4479
votes: 0


Good grief. I just checked, and the bozos at ATW lost the home page of one of my sites. Looks like ATW, like Wisenut, is an amateur act not ready for prime time.
1:22 pm on Mar 25, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Feb 22, 2003
posts:23
votes: 0


Thank you all for your replies. It's good to know that I'm not the only one that loses things as I get older. I'll ignore ATW and get on with more important work.

matkat

3:37 pm on Mar 25, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Feb 17, 2003
posts:687
votes: 0


This is very very common with ATW and it is an ATW bug. If you are lucky enough for 'ATWguy' to read this post and are willing to help, you are lucky.
4:29 pm on Mar 26, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Feb 22, 2003
posts:23
votes: 0


The page was back in ATW index this morning. Thanks to all who replied and/or helped with this.

matkat

 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members