Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.46.29

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

PFI - crawled but not indexed?

     
10:30 pm on Jan 8, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Jan 5, 2003
posts:21
votes: 0


I'm new to PFI submission on FAST. I have submited recently a few pages to it (through Lycos) and now I can see FAST spider every 2 days for about a week already. However when I do search in FAST on some of the keywords from those pages FAST doesn't find it. My pages are only can be found by domain name. It looks to me that pages are not indexed (or not fully indexed). Should I wait or something wrong with my submission? How long normally it takes to get pages indexed?

Tyler

12:31 am on Jan 9, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member heini is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Jan 31, 2001
posts:4404
votes: 0


Tyler, welcome to the board. There's one thing I came across more than once in regard of complaints about not showing in Fast: Fast has a pretty aggressive family filter, which at ATW per default is on.
No idea if this might apply to your listings, but if that might be the case just turn the filter off and see if your listings show.
7:48 pm on Jan 9, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Jan 5, 2003
posts:21
votes: 0


Thanks, Heini. I know sometimes family filter cause such problems, I had it as well, but this wasn't the case (filter set to OFF).
Finally today my pages begin showing in SERPs for different keywords and not just domain name. Apparently it takes about a week to get pages indexed after submisiion.

Tyler

 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members