Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.221.9.209

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

When major search engine cloaking fails

     
8:37 am on Oct 2, 2001 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38048
votes: 12


Right now, Lycos is generating zero search results when used with Opera in any mode - it's cloak agent fed. At over 2 million users, can you imagine the amount of money Lycos has and continues to lose (it's been this way for awhile)? That's a major blunder.
9:52 am on Oct 2, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member macguru is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Dec 30, 2000
posts:3300
votes: 0


Sorry Brett,

But I cannot duplicate this. (or there is something, I did not understand) I search Lycos with Opera, identified as Opera and everything seems normal.

10:44 am on Oct 2, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Apr 8, 2001
posts:1402
votes: 0


Working for me too Brett

Either its the quickest fix on record, or some other factor is involved.

6:27 pm on Oct 2, 2001 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38048
votes: 12


It's all fixed up and back now. Nice work Lycos tech support!