Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.198.229.157

Forum Moderators: DixonJones & mademetop

Message Too Old, No Replies

Anyone else showing zero visitors in Analytics since 2/3/06?

     
2:52 am on Feb 6, 2006 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Jan 24, 2004
posts:35
votes: 0


On Friday Analytics started showing zero visitors for my webistes. They are all up and running and appearing in the SERPS.

Anyone else having this same thing happen to them?

2:58 am on Feb 6, 2006 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Jan 21, 2005
posts:298
votes: 2


Well something weird happened to me. I created a non-admin user on my analytics account which was linked with adwords and my whole adwords account shifted to that login. I have stopped using analytics as I haven't received any reply to my request to re-associate the login. I guess they are working on the software - so I'll wait till they are back up.
3:40 am on Feb 6, 2006 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Apr 3, 2002
posts:125
votes: 0


Google analytics is very frustrating. I was happy paying my $169 per month in order to get reliable web stats. It was worth it and anyone in this forum realizes the value of analytics.

I am also frustrated with the lack of control of the reports (why can't they have memorized reports or other features to make it easier to compare data?) I would be happy to pay more money for greater functionality as well as real-time data. I am sick of the lag time issues.

3:56 am on Feb 6, 2006 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Jan 24, 2004
posts:35
votes: 0


I agree. It is not worth $169/month for me unfortunately (someday I hope!). But I would consider paying $19.99/month for no lag time and reliable service. It is unnerving to see my site stats at zero even if I know people are using the site as normal.
4:09 am on Feb 6, 2006 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Sept 13, 2002
posts:518
votes: 0


No stats here either.
9:14 am on Feb 6, 2006 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Nov 22, 2005
posts:5
votes: 0


My stat has been stuck from around 8am Friday as well.

However, I can see that the stat from the rest of Friday is now in (wasn't 1 hour ago). Therefore it seems (hopefully) that the data is not lost, just delayed.

9:36 am on Feb 6, 2006 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Sept 10, 2005
posts:68
votes: 0


Bugger all stats for me downunder.

David the Nudge

10:05 am on Feb 6, 2006 (gmt 0)

Inactive Member
Account Expired

 
 


Hmmm, strange, we also got no Stats since Fr. 23:59 :-(

Anyone got any news regarding this problem?

12:13 pm on Feb 6, 2006 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:May 9, 2005
posts:172
votes: 0


We also have no stats since Friday...

Iv'e not heard any complains from anywhere else...

I wonder if this is a problem only a small number of users have?

Can anyone confirm they do have stats this weekend?

12:27 pm on Feb 6, 2006 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Oct 4, 2004
posts:289
votes: 0


Mine are missing since 4am saturday morning as well, so looks like a widespread delay.

d

5:53 pm on Feb 6, 2006 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:May 9, 2005
posts:172
votes: 0


Our data is starting to come back a bit...

Hey, maybe it was working on the new Site Overlay which caused the problem...

;)

8:16 pm on Feb 6, 2006 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Jan 24, 2004
posts:35
votes: 0


Ours has come back a bit also. It shows Friday in full and partial data for the following days.