Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.159.50.111

Forum Moderators: martinibuster

Message Too Old, No Replies

Is the problem fixed?

Has the submssion problem been taken care?

     
12:29 pm on Jun 23, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 3, 2003
posts:42
votes: 0


Can we begin submitting again?

I need to do about 3, but it takes too long to submit and get an error at the end

thanks

5:27 pm on June 25, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:June 26, 2000
posts:2176
votes: 0



My understanding is that a fix to the directory submission problem was rolled out on Monday, so you should be ok.

Tim

7:12 pm on June 26, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Feb 27, 2002
posts:351
votes: 0


Please submit. We have not seen the problem you are referring to since last Monday.
2:34 pm on July 4, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Sept 22, 2002
posts:646
votes: 0


Hi Tim,

How about the other problem where sites trigger a duplicate content penalty when someone links to them with a cgi link?
I still have several sites that were completely removed because of this problem.
It has been months and I even got the company who originally linked to the sites in this manner to remove the links yet Yahoo hasn't updated and the problem remains.
Please help!

3:39 pm on July 6, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 24, 2001
posts:711
votes: 2


Tim, I've just submitted a site (UK Yahoo Express) and got the "URL doesn't exist on the server" error. Is this the same error others are getting?

Should I just wait and re-submit later? Anything to do with time of day or is it just a glitch?