Welcome to WebmasterWorld Guest from 50.19.14.191

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Showing no back links

But displaying sites that link to me with title search.

     
1:46 pm on Sep 7, 2002 (gmt 0)

Moderator from GB 

WebmasterWorld Administrator mack is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:June 15, 2001
posts:7564
votes: 4


If I do a search for link:mysite.com it says there the query found no results. But if I do a search for site title, it first finds my site then starts showing pages that link to my site. why is this, why it is hiding backlinks?
2:37 pm on Sept 7, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 22, 2002
posts:1782
votes: 0


Try link:www.mysite.tld since most often people will link to the www subdomain. If you still get no results itīs either that Googles errs or that there are no links from pages with PR4+.
7:17 pm on Sept 7, 2002 (gmt 0)

Moderator from GB 

WebmasterWorld Administrator mack is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:June 15, 2001
posts:7564
votes: 4


trying link:http://www.site.com link:http://site.com and still no backlinks...title search desplays all back links link: doesnt even show the high PR pages that link to me.. some 6's and a couple of sevens???
1:12 am on Sept 8, 2002 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Dec 8, 2001
posts:102
votes: 0


bet ya that your page is PR4 or under check cause if it is you wont see back links
 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members