Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.222.116

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Indexing time?

My site has several hits from googlebot a day, but not indexed yet

     
12:23 pm on Sep 9, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Hi, about a month ago, i set up a site. I immediately added it to google, and i have had ALOT of visits from crawl.googlebot.com, "he's" there everyday.

But i still can't find my site on google. I can find links to my site, on other sites, and forum entries etc. by not one single entry on google to my site.

I have a robots.txt looking like this:

"User-agent: Mediapartners-Google*
Disallow:
User-agent: *
Disallow: admin.php
Disallow: /admin/
Disallow: /images/
Disallow: /includes/
Disallow: /themes/
Disallow: /blocks/
Disallow: /modules/
Disallow: /language/
Disallow: footer.php"

Am i just impatient, unlucky, or stupid?

4:32 pm on Sep 10, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



You're just impatient. We all are. It takes a while sometimes. Use the frustration as a kick in the pants to build links to your site, which will help your search engine rankings.
10:30 pm on Sep 12, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



hehe :)
some people here hasn't recieved hits from google since April 2004.

here is the discussion - [webmasterworld.com...]

11:36 pm on Sep 12, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Is something happening today? Big time updates on backlinks and relating sites to one of my websites. Still no pagerank though, but the updates looks really big.

Anyone else noticed anything?

11:52 pm on Sep 12, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



yep, i see some mods on SERPs, but my traffic from G is still about 0/day :)
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month