Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.198.87.238

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

No pagerank data

For any site - Am I the only one?

     
3:10 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Ever since yesterdays backlink update my toolbar has
not shown any PR for any site, even google. It is
always a grey bar. Has this happened to anyone else?
4:00 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I show a white bar for this page here
4:04 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I'm showing green for all checked sites. Google shows PR10. This page would be white - just created.
4:07 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I'm also showing all grey bars. Maybe it's a good sign, they could be ready to release the new page rank. :)
4:08 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I am seeing pagerank for pages that I know where white bar a few days ago.
4:10 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



At work, my toolbar is showing all gray bars.

It might have to do with a specifc version of the toolbar that has become outdated? I don't know.

At home, pagerank is working on every site.

4:19 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



This happened to me the other day, and it turned out I had hard-coded a specific IP for the PR checking in my host file.
4:24 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I have hard coded and incorrect IP in hosts and it still worked fine....

Something is up!

4:37 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



What I meant to say was; even with an incorrect data centre IP my PR bar still worked.

I find this worrying - a customer today complained of 0PR on sites which we didn't take much notice of at the time....

4:39 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I agree with petehall, Something is up. The big pause, the wait, is something going to happen today? Oh to heck with it I'm going boating.
4:46 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I'm going out drinking!

Thank god - I will try to resist temptation to look until mondy.

Who am I kidding, I bet I look after the pub! :-/

5:03 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Happened to me for two days.

Downloaded toolbar again and the problem went away

10:13 pm on Aug 13, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I have seen a grey bar at home for the last 3 days. However, I was seeing green at work. Then just a moment ago...the grey bar appeared at work too.

What's going on? Somethings up!

4:49 pm on Aug 15, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I sthere any other way to find out PR of a page (without using the Google toolbar)

-- John

5:49 pm on Aug 15, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



See earlier thread [webmasterworld.com...]

I reinstalled the toolbar and it cured it for me.

6:33 pm on Aug 15, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I sthere any other way to find out PR of a page (without using the Google toolbar)

Try searching in google for page rank checker, page rank finder etc, there are lots of sites using toolbar hack to find the pagerank without toolbar,

all the best,

11:17 pm on Aug 15, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I just saw this for the first time!
5:16 am on Aug 16, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I will try re-installing the toolbar, I thought it may be because of firewall.
4:30 pm on Aug 17, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I just went to options, disabled PR bar, hit apply, then turned it back on, and now it works. Odd.
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month