Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.133.245

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Titles & Descriptions Returning

checked site: and see hundreds of pages have titles and descriptions!

     
12:57 am on Jul 20, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Jan 3, 2003
posts:143
votes: 0


I hope that it's not just happening to me, but it looks like hundreds of pages were deep crawled and back to "fully indexed" status.

Anyone else noticing this?

8:20 am on July 20, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Apr 30, 2003
posts:1067
votes: 0


I got URL only when looking for site:widgets.com but all title and descr. when checking for site:widgets.com blue.

hunderdown

4:35 pm on July 20, 2004 (gmt 0)

Inactive Member
Account Expired

 
 


my3cents,

What do you expect to happen as a result? More traffic from Google?

10:07 pm on July 20, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Nov 28, 2002
posts:24
votes: 0


I've seen the same thing on one of my sites. The reinstated pages are ranking a little better than before and yes,traffic if returning.
10:08 pm on July 20, 2004 (gmt 0)

Administrator

WebmasterWorld Administrator bakedjake is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Apr 8, 2003
posts:3783
votes: 2


Yeah, definitely. Someone flipped a switch.
10:18 pm on July 20, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Apr 29, 2004
posts:18
votes: 0


Yessssssss. At last I do not have to look at a long URL-only list of my pages.
10:19 pm on July 20, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:July 30, 2003
posts:430
votes: 0


No change for my site.

1,300 pages indexed with 1,280 having the "no title, no description" problem.

10:10 am on July 21, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Mar 23, 2004
posts:82
votes: 0


Nothing here too :(

Ever since we changed the structure of our site (a month ago) google has dropped our description and hasn't even sent its bot back to check.

We don't know if we were uploading when the bot went for a deep crawl or if it just doesn't like the new structure.

I'm pleased for all of you who now have your site back but does anyone have any advice at all on how we can overcome this?

Marra