Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.196.232.162

Forum Moderators: incrediBILL

Message Too Old, No Replies

MSIE 6 and HTTP_REFERRERS

or the lack there of...

     
7:19 pm on Sep 3, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 27, 2001
posts:1472
votes: 0


I recently downloaded MSIE 6 and am unable to leave a referring address. This really wouldn't be a problem but I happen to be writing a logging script and it's hard for me to troubleshoot the script without the ability of leaving a referring address. I also can't seem to leave a referring address with other browsers (even Sam Spade) now. Anyone else notice the same "problem" with MSIE 6?
9:05 pm on Sept 3, 2001 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38048
votes: 12


Hmm, running some filter software? Filtering personal proxy like WebWasher or Proxomitron?

Other browsers work ok?

(it does work)...

11:45 pm on Sept 3, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 27, 2001
posts:1472
votes: 0


Nope, I'm not running any filter software. Other browsers on my computer also will not leave a referring address and I have no explanation for this. It's very odd.
5:36 pm on Sept 4, 2001 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38048
votes: 12


That sure sounds strange. No firewall? Not connecting to a proxy? Beat's me on this one.
7:48 pm on Sept 4, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 27, 2001
posts:1472
votes: 0


I reinstalled MSIE 6 and the problem vanished...