Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.213.22

Forum Moderators: eljefe3 & skibum

Message Too Old, No Replies

Is Cj down?

No reporting of impressions.

     
5:52 pm on May 1, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member essex_boy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Could be just me but my account at CJ appears to have ceased working, site stil up but no impresions etc.

Any one else?

Are they down for maintenace?

10:15 pm on May 1, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Interesting. Mine seems to be tracking ok, although sales have fallen off of the face of the earth over the last couple of days.
11:13 pm on May 1, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Something dodgy going on im my cj account as well.

Some kind of maintenance was performed on the 27th of april, since then sales which have been pretty consistent for 2 months have ground to a halt.

5:39 am on May 2, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Hmm

"Our records indicate that your account has been deactivated"

But no email from cj whatsoever about being deactivated.

I did get an email from them just a few days ago, but it was just this month’s affiliate news.

Weird.

6:54 am on May 2, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Not having any problems at all...everything seems normal.
9:39 am on May 2, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member essex_boy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Did receive and email from ebay via CJ today stating that they (ebay) werent updating as they should, didnt explain why.

Thing that bugs me is that I know for a fact that I should have received a $45 comm from them as a mate bought something through my site.

Kind of bothers me a bit.

11:47 am on May 3, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Looks like it's down. I can't log in.
12:33 pm on May 3, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Yeah, they're experiencing "technical difficulties" again. Kind of a regular occurence these days...
6:49 pm on May 3, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Just in case you weren't aware:

"The CJ Account Manager™ experienced an outage between 4:15 a.m. and 5:00 a.m. PDT on May 3, 2006. Tracking and reporting remained fully functional during the outage. Reports may be delayed for up to 24 hours. If there are any changes to this schedule we will post them to the site to keep you informed. Thank you for your patience."

CJ acted quicker to report an outage/delay this time.

11:28 pm on May 3, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



No CJ sales for us yet since April 28. We usually have at least one a day - now suddenly nothing. Traffic normal, clicks and imps reporting normal, EPC crumbling from a solid 9 months.

Starting to think gas prices could be keeping people from buying stuff online ... anyone else having a slow start in May?

10:49 am on May 4, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I'm also seeing less than usual sales and leads since the end of April.

I wonder whether it's just the weather or CJ's reporting system.

12:12 pm on May 4, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Hmmm, my sales stopped near end of April, but they picked back up May 1st, and have been about steady.
6:44 am on May 10, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Hi all,

I am having some serious issues with CJ for the past one week. Every day I have been logging in to find that my leads/sales are down by 50% and when I go to the Links section and check the script/code for my relevant banners, I find that they have been changed! This has been going on for the past one week. The change in the script/code for the relevant banner takes place in US daytime, while the banners on my site with the old script/code continue to record clicks and hits but show no leads/sales.

Can anyone tell me whay this is happening? Initially I thought that they may be having server problems, but this has been happening for the 4th day in a row. I sent CJ a mail but I am yet to receive a reply. Please advise.

Regards,
Adnonsense

7:33 am on May 10, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator 10+ Year Member



I'd talk to cj themselves and hear it first person if it's important and costing you considerable cash even if I was in a different time zone altogether.

Have you clicked on the new links and then checked to see if it is being recorded?

2:33 pm on May 10, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Yeah, thanks buddy. I think you are right. I should call them up because its definetly costing me. No, I havent really clicked on the links to check ut when I take the cursor on the banner, it shows my affiliate link and when I view the page source, it shows me the script.

I can attribute this only to server problems that my affiliate may be having, though all may be well with CJ. But its really strange that this is happening every day for the past 4 days in a row.

Thanks
Adnonsense

8:03 am on May 15, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Hi all,

CJ says everything is just fine. But my sales/leads continue to be missing although suddenly once in 3 days, the total amount on top of the page increases! I dont even know how many sales/leads I have generated and have to rely on calculating the difference between the last figure and the current figure to arrive at my earnings. This is driving me insane! Moreover, I found that everytime I check thh link to my banner, it has changed.

For instance, this link which looks like this now
<a href="http://www.tkqlhce.com/........." target="_top" ><img src="http://www.ftjcfx.com/......." width="468" height="60" alt="........" border="0"></a>

will suddenly become

[kqzyfj.com...] target="_top" >
<img src="http://www.awltovhc.com/....." width="468" height="60" alt="....." border="0"></a>

I am sure this never happened before. Why on earth do these links keep changing and is this contributing to the non-reporting of leads/sales?

Exasperatedly
Adnonsense

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month