Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.162.167.40

Forum Moderators: incrediBILL

Message Too Old, No Replies

Firefox 0.9.1 released

Also Thunderbird 0.7.1

     
1:32 pm on Jun 29, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member encyclo is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



[mozilla.org...]

They're coming thick and fast! It's a bug-fix release with an improved default theme and fixes to the extension manager.

I found 0.9 much buggier than 0.8, so I hope this release is better.

2:08 pm on Jun 29, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Just sucked it, currently can't see a difference. I was wondering all the time why there was not a german release yet, but I think the 0.9.1 explains it.

speling

[edited by: bull at 3:05 pm (utc) on June 29, 2004]

2:15 pm on Jun 29, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member encyclo is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



I'm trying it now, and there seems very little difference, except that when you try to switch themes, you have to close the program and restart before they properly take effect - which is a regression from 0.9. (I'm using the Linux build).
11:12 pm on Jun 29, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



0.9 had bugs with switching themes without restarting. My guess is they implemented this "regression" in order to work more on "restart-less" theme switching.
12:09 am on Jun 30, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



What does the UA string say now? 0.9 still said 0.8!
12:39 am on Jun 30, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member encyclo is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



What does the UA string say now? 0.9 still said 0.8!

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040626 Firefox/0.9.1

My 0.9 didn't register as 0.8 - are you sure you weren't using a release candidate?

1:43 am on Jun 30, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I wasn't the only person getting 0.8 - look at message #31:
[webmasterworld.com...]
12:50 pm on Jun 30, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Did you install 0.9 over 0.8? If so, that results in a lot of odd behavior like this (should be better after 1.0 comes out).
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month