Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.144.72.150

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Flash loads slow online in M$IE browser only

     
12:17 am on Jul 26, 2004 (gmt 0)

Junior Member from AU 

10+ Year Member

joined:Oct 20, 2001
posts:167
votes: 0


Gidday folks

just making my first foray into flash, and have come up against an online only display problem.

The flash file loads OK using NS 4.79, Moz 1.6, Opera, but browser online in M$IE v6 (installed on my system only for checking how sites look, prefer Moz at the moment, but given how many people out there ... M$ yada yada ...), the HxW is blank until the preloader loads, then it pops up the "Do you want to install and run" etc. window (Flash viewer already installed on my machine!), when I select "no", the flash then runs.

Is this just my local machine config problem or would it manifest online as well?

Thanks in advance

Hooroo
JP

BTW, already tweaked DTD from xml to 4.01 to force css to load before flash.

7:53 pm on July 26, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 11, 2003
posts:955
votes: 0


> Is this just my local machine config problem or would it manifest online as well?

As this problem only occurs in IE, I think it's just your local machine, you might want to try the following steps:

  1. Check for Spyware/Adware and remove them if possible.
  2. Uninstall Flash and then reinstall it.
  3. If that doesn't work, try reinstalling IE.

Also, try accessing the file on a different computer (i.e. your local cafe) and see if it loads there.

Sid

6:36 am on July 28, 2004 (gmt 0)

Junior Member from AU 

10+ Year Member

joined:Oct 20, 2001
posts:167
votes: 0


Gidday Sid

Thanks for that checklist, always helps to have a reminder and outside viewpoint.

cheers
JP