Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.144.39.30

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Anzwers add url

     

jilly

12:50 pm on Jul 24, 2000 (gmt 0)

Inactive Member
Account Expired

 
 


Is it just me, or is the add-url on Anzwers link messed up? I tried to click it from the front page and it took me to a cgi-bin that does not allow access. I also tried it via The Collective and got the same error.

Jill

2:21 pm on July 24, 2000 (gmt 0)

Administrator from GB 

WebmasterWorld Administrator engine is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:May 9, 2000
posts:23146
votes: 343


Jilly, take a look at this thread.
[webmasterworld.com ]

and this one

[webmasterworld.com ]

jilly

3:33 pm on July 24, 2000 (gmt 0)

Inactive Member
Account Expired

 
 


Thanks, engine. Kind of odd that they are all having problems. Par for the course on Monday I suppose. ;)

Jill

4:39 pm on July 24, 2000 (gmt 0)

Administrator from GB 

WebmasterWorld Administrator engine is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:May 9, 2000
posts:23146
votes: 343


Yeah Jilly, weird, isn't it?
I'd be surprised if they were all related.

By the way, I'm in the UK and we've just seen Tiger Woods convincingly win the Open Championship - kind of apt, your saying, "par for the course.." ;)

boyleman

4:30 pm on July 25, 2000 (gmt 0)

Inactive Member
Account Expired

 
 


It's working again!