Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.160.163.163

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Flash layer problem and sound problem - PLEASE HELP

     

icemancast

12:15 am on Jun 25, 2008 (gmt 0)

5+ Year Member



<snip>

I am having an issue with the pulldown menu is going behind the flash file. I have already tried the param wmode and z-index and can't figure it out.

Also the when you hit stop sound and the video loops the sounds comes back and i am not sure how to control.

Any help would be appreciated.

[edited by: engine at 9:02 am (utc) on June 25, 2008]
[edit reason] No urls, please see charter and TOS [/edit]

BlobFisk

12:13 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member blobfisk is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



How is your page put together? Is the pulldown menu flash or just HTML?

icemancast

1:28 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

5+ Year Member



I figured it out... that's for posting

BlobFisk

2:19 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member blobfisk is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



No problem - what was the cause of the problem? Just in case someone else has the same issue, your solution may help them out!

icemancast

4:14 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

5+ Year Member



I was using javascript that comes in dreamweaver. althought this takes care of the active x issue in IE7 it messed with the layer.

I then put everything in the menu box on a higher z-index.

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month