Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.160.163.163

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Flash Movie Problems

Flash is Interfering with drop down menu

     

Llana1976

8:42 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

5+ Year Member



I am working on a new front page for my website. At the top of my page I have a Nava bar with 5 links across it. When you hover over the Nava bar on one of the links a drop down menu will appear. Well here's the problem, I have inserted a flash movie clip in a table below the Nava bar. Now the Nava bar drop down menu works but it is showing up behind the flash movie clip. How do I get it to show up in front of the movie clip. Know one will be able to see the drop down menu because of the flash movie clip.

Does anyone have any advice?

phranque

1:53 pm on Oct 24, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator phranque is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



welcome to WebmasterWorld, Llana1976!
(thanks for delurking)

this is probably the wmode transparency bug.
try using the swfobject javascript solution.

walrus

3:23 pm on Oct 24, 2007 (gmt 0)

10+ Year Member



Not sure if this will work but....if you are using CSS you can set the z-index: value to have one appear over the other.

phranque

11:10 pm on Oct 24, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator phranque is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



if you are using CSS you can set the z-index

if you do a search on "wmode transparency bug" i'm sure you will find plenty of references to the fact that this does not work properly.

walrus

4:10 pm on Oct 25, 2007 (gmt 0)

10+ Year Member



hehe, hence the disclaimer intro, thanks for the clarification.

Achernar

4:49 pm on Oct 25, 2007 (gmt 0)

5+ Year Member



Check this thread:
[webmasterworld.com...]

Llana1976

6:14 pm on Oct 26, 2007 (gmt 0)

5+ Year Member



Thanks for the help I got it to work. New problem, can't get the flash to load in netscape browser. Have any ideas on this one.

Thanks
llana

Achernar

9:58 pm on Oct 26, 2007 (gmt 0)

5+ Year Member



Verify the syntax of the <embed> tag. <embed ...> is for mozilla and <param ...> are for IE.
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month