Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.162.164.247

Forum Moderators: incrediBILL

Message Too Old, No Replies

Firefox 3.0.11 Released!

     
6:59 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member dreamcatcher is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Mar 30, 2003
posts:3719
votes: 0


Bad news bill. :p

[mozilla-europe.org...]

dc

3:57 am on June 13, 2009 (gmt 0)

Administrator from JP 

WebmasterWorld Administrator bill is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Oct 12, 2000
posts:14980
votes: 131


Yeah! I gave it a whirl with the automatic update...same old crap returned. Simple keyboard shortcuts like Ctrl + C or Ctrl + V started submitting the clipboard to a SE or making a bookmark and other caziness. A full uninstall and reinstall seems to have tamed it. <sigh>
3:31 am on June 14, 2009 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:June 9, 2009
posts:10
votes: 0


I have already update to 3.0.11
8:54 pm on June 14, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member dreamcatcher is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Mar 30, 2003
posts:3719
votes: 0


I`ve noticed that no mailto links work on any sites for me now. Probably an add-on causing it. No big deal.

dc

2:49 am on June 15, 2009 (gmt 0)

Administrator from JP 

WebmasterWorld Administrator bill is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Oct 12, 2000
posts:14980
votes: 131


It auto updated on my workstation over the weekend. It worked OK for a little while, but now it's back to the odd behavior. Off to uninstall...
8:42 am on June 29, 2009 (gmt 0)

Moderator from US 

WebmasterWorld Administrator keyplyr is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 26, 2001
posts:8978
votes: 409


I have Firefox as default browser to a couple editors on my machine. After updating to 3.0.11 when I open these editors to view mark-ups I now get an alert "[JavaScript Application] Error: current_domain is null" and I must click OK each time. PITA.

Anyone have a clue?

9:17 pm on June 30, 2009 (gmt 0)

Moderator from US 

WebmasterWorld Administrator keyplyr is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 26, 2001
posts:8978
votes: 409


Upgrading to FF 3.5 did not fix the above issue.
1:40 am on July 1, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member tedster is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:May 26, 2000
posts:37301
votes: 0


I've been using an add-on for this functionality - the Dafzilla ViewSourceWith plug-in.
1:51 am on July 1, 2009 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member g1smd is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:July 3, 2002
posts:18903
votes: 0


I'm still using Firefox 2.0.0.22 or somesuch - but I see that a large number of extensions have been upgraded/updated in the last few hours. I assume that's for 3.0.0.11 compatibility.
6:25 pm on July 2, 2009 (gmt 0)

Moderator from US 

WebmasterWorld Administrator keyplyr is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 26, 2001
posts:8978
votes: 409


My issues (above) were resolved by uninstalling all plugins, then reinstalling w/ compatible versions. At least one incompatible plugin was not detected when FF upgraded.
 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members