Welcome to WebmasterWorld Guest from 107.22.14.254

Forum Moderators: incrediBILL

Message Too Old, No Replies

Disappearing images in Firefox 2

Pics appear correctly in Dreamweaver and all other tested browsers

     
3:32 am on Jul 17, 2007 (gmt 0)

5+ Year Member



I am very frustrated with my current troubleshooting of an apparent Dreamweaver 8 and Firefox 2 discrepancy! PLEASE tell me you can help! We are a small non-profit group of teachers and while I've read the code to the best of my ability, I can't find the weirdness.

Problem: CSS/XHTML code incorporates jpg/gif images that appear correctly in Dreamweaver 8 and in the Dreamweaver browser for IE, Safari, Firefox 2.
The images ALSO appear correctly on a live page in IE 6 (PC), IE 5.2 (Mac), Safari, Firefox 1.5 (Mac/PC).

BUT! As soon as I load the LIVE page in Firefox 2 (Mac or PC), only **certain** images disappear. The mysterious images appear in the source code, but do not actually appear on the Firefox page.

Here are two examples: < sorry, no personal links >

THANK YOU very much for help and guidance!

[edited by: tedster at 9:38 am (utc) on July 17, 2007]

4:25 am on Jul 17, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member jdmorgan is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Question: Did you make a change to these images and then test again, but without flushing your browser cache?

If so, then whatever was cached before will be displayed again, and the 'new' images won't be fetched from your server for another six hours...

If it's not a caching issue, then I'd suggest removing/reinstalling Firefox (your settings and bookmarks will be preserved).

Jim

11:28 am on Jul 17, 2007 (gmt 0)

5+ Year Member



Jim,

I have dumped my cache. No luck.

I found a new (to me) Firefox toolbar for web design troubleshooting and was able to turn off CSS styles. In this mode, at least I see my alt text with links.

This problem has been replicated on 7 different machines (both Mac and PC) at different locations -- but all with Firefox 2.

kb_nmoe

2:55 pm on Jul 24, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member penders is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



Do you have other FF extensions installed? I have encountered a problem (notably with realplayers new 'download video' ext?!) that prevented the first few images from appearing on the page! May be it was a clash with another ext I don't know?!

But on 7 other machines also? Do they all have the same browser extensions?

3:10 pm on Jul 24, 2007 (gmt 0)

5+ Year Member



The mysterious images appear in the source code, but do not actually appear on the Firefox page.

In the source, does it appear like this;
<img src="images/something.gif" />

or does it look more like this?
<img src="C:\Document and Settings\user\My documents\something.gif" />

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month