Welcome to WebmasterWorld Guest from 174.129.66.66

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

search in my forum vb

     
2:12 am on Oct 3, 2008 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:Sept 24, 2008
posts: 4
votes: 0


hi webmasters,

i've this trouble when i search in the forum, when i get the results and put the mouse on the link i got http://www.example.com/vb/showthread.php?t=6&highlight=%CA%ED%D3%E3%D3%ED%E1%CA

so what's wrong
thanks

[edited by: tedster at 3:22 am (utc) on Oct. 3, 2008]
[edit reason] switch to example.com - it can never be owned [/edit]

1:06 pm on Oct 3, 2008 (gmt 0)

Senior Member from CA 

WebmasterWorld Senior Member httpwebwitch is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Aug 29, 2003
posts:4061
votes: 0


ouarsenis,
I have no idea what you're talking about. which forum? and what is wrong with that URL?
1:59 pm on Oct 3, 2008 (gmt 0)

Senior Member from CA 

WebmasterWorld Senior Member httpwebwitch is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Aug 29, 2003
posts:4061
votes: 0


is this related to your other post about the 406 status errors?
7:58 pm on Oct 3, 2008 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:Sept 24, 2008
posts: 4
votes: 0


i'm using vbulletin 3.7.2 when i search in the the forum i get this url and when i click i get http 406
3:40 am on Oct 6, 2008 (gmt 0)

Senior Member from CA 

WebmasterWorld Senior Member httpwebwitch is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Aug 29, 2003
posts:4061
votes: 0


I posted some insight into the 406 error on your other post [webmasterworld.com]
 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members