Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.48.147

Forum Moderators: open

Webmaster world index page looks broken

CSS problems?

     
8:53 pm on Feb 12, 2018 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Mar 30, 2006
posts:1478
votes: 88


Hi webmasters, sorry if this has been already discussed (I have no way to see where unless I read and read and read and read). The index page is broken but the threads look ok.
9:21 pm on Feb 12, 2018 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member lucy24 is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Apr 9, 2011
posts:14426
votes: 576


Looks fine now (23 minutes later by timestamp). Momentary hiccup?

Some sites seem to love withholding their stylesheets, so everything looks unspeakable until I force a reload. Don't generally see it with this one, though.
9:31 pm on Feb 12, 2018 (gmt 0)

Moderator from US 

WebmasterWorld Administrator keyplyr is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 26, 2001
posts:10624
votes: 630


Occasionally I get a CSS problem on some sites. Refreshing the page usually fixes the issue.
12:56 pm on Feb 13, 2018 (gmt 0)

Junior Member

joined:Apr 21, 2016
posts: 53
votes: 7


I saw it too. CSS was just slow loading. Came back okay on a refresh.
4:39 pm on Feb 13, 2018 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Mar 30, 2006
posts:1478
votes: 88


Not working here, tried diff browsers, refresh, incognito etc, let's wait.