Welcome to WebmasterWorld Guest from 18.206.194.210

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

FF 47.0.1 & Webmasterworld

     
6:09 pm on Oct 5, 2016 (gmt 0)

Senior Member from GB 

WebmasterWorld Senior Member redbar is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Oct 14, 2013
posts:3370
votes: 561


Should read 47.0.1, I couldn't edit!

Is anyone else experiencing log-in problems to WebmasterWorld using this FF version?

I have tried several other browsers and all seems ok however this FF seems to be stalling, spinning doughnut etc.

Having written that I tried to "Preview" and had the same issue with Chrome.

Anyone else?
8:00 pm on Oct 5, 2016 (gmt 0)

Administrator from GB 

WebmasterWorld Administrator engine is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:May 9, 2000
posts:26449
votes: 1068


No problem here, although I have had minor problems on other sites.
10:58 pm on Oct 5, 2016 (gmt 0)

Administrator

WebmasterWorld Administrator phranque is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Aug 10, 2004
posts:11869
votes: 244


RedBar, i edited the title for you...
1:59 am on Oct 6, 2016 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member tangor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Nov 29, 2005
posts:10560
votes: 1119


Is there a reason to run an older version? Latest I'm using is 49.0.1 and it works fine.
11:37 am on Oct 6, 2016 (gmt 0)

Senior Member from GB 

WebmasterWorld Senior Member redbar is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Oct 14, 2013
posts:3370
votes: 561


Is there a reason to run an older version?


Hmmm ... Firefox is up to date according to the help.

It seems to be a WebmasterWorld thing, all other sites are loading fine and as I type this, even though the page has loaded, the doughnut is continually spinning. It's only the past couple of days or so, I'm beginning to feel it's a connection problem between me and thee!
11:49 am on Oct 6, 2016 (gmt 0)

Administrator from GB 

WebmasterWorld Administrator engine is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:May 9, 2000
posts:26449
votes: 1068


The site is working fine.
traceroute will highlight the problems, what does it say?
12:40 pm on Oct 6, 2016 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member keyplyr is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 26, 2001
posts:12913
votes: 893


@RedBar - is your OS XP?

If so, read this thread: [webmasterworld.com...]