Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.54.215

Forum Moderators: lawman

Is this an error in the WebMasterWorld software?

Maybe in any recent update?

   
5:52 am on Oct 20, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I have noticed twice recently that there are some threads that i have posted in but after a few days the yellow indicator which points to "a recent message of mine." goes away sometimes, and it doesnt show for some threads. The most recent example is this

[webmasterworld.com...]

I have a message in there, but it isnt showing my Yellow indicator anymore. Can it be an error or maybe its some feature that i dont know about.
7:02 am on Oct 20, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator bill is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



It's not based on time, but rather a set number of recent threads for that indicator to show up. I don't know the exact number it is set to now.
7:30 am on Oct 20, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I see. then i think its me and not the software! i read it only shows 12 most recent threads that i have participated in. so maybe the ones i am looking at are 13th onwards
9:21 am on Oct 20, 2010 (gmt 0)

10+ Year Member



Take him back to the indoctrination ('education') center.

Anyango, there are no bugs in the WWW forum software.
I think that is one of the clauses you signed off on in the charter.

We'll treat this (for now) as a temporary lapse Anyango.

*_*
 

Featured Threads

My Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month