Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.162.239.134

Forum Moderators: lawman

Message Too Old, No Replies

Can't access WebmasterWorld from the iPhone

Keep getting the apache config page

     
7:02 am on Sep 13, 2010 (gmt 0)

5+ Year Member



Is anyone else having this problem. I can't seem to access WebmasterWorld from my iPhone.

The root website sends me to the apache config page and and other links (from the RSS) send me to 403 Forbidden Errors.
8:39 am on Sep 13, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator engine is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Hi,

Have you logged in from the iPhone?
8:52 am on Sep 13, 2010 (gmt 0)

5+ Year Member



Nope. Can't get the site up to login.
8:55 am on Sep 13, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator bill is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



I'm typing this from my iPhone so it must work. What URL are you using?
9:26 am on Sep 13, 2010 (gmt 0)

5+ Year Member



www.webmasterworld.com

Weird. I've connected to wireless and it works. Disconnected and it's still working. Hmmmm.....
8:59 pm on Sep 14, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member eelixduppy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member



Well it would skip the authentication if the cookie exist, so perhaps that's why it is working in the latter case.

Probably something funky going on with the browser or ISP, but as long as it's working now you should be fine. =]
6:50 am on Sep 15, 2010 (gmt 0)

5+ Year Member



Funny enough ... over 3G again ... the link to say this thread was updated gave me a forbidden error.

Just plain weird. It's the only site I've noticed a problem and it seems to only occur after a restart until I access the site over wireless.

Never mind ... thanks all.
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month