Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.159.96.99

Forum Moderators: lawman

Message Too Old, No Replies

Broken forums

what going on?

     
7:17 am on Aug 17, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



Hi there people,

Am I the only one to notice that the forums keep breaking? I usually check the website whilst I have my morning cuppa and peruse the various threads, but just recently, the forums seem to be broken first thing, perfectly navigable if you now the link - but for the link index (per forum topic) don't come on...

I understand maintenance, just wondering if I am the only one to see this effect, If I am the only one, I think I need a holiday :)

Cheers,
MRb
7:49 am on Aug 17, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member piatkow is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member



I see it occasionally.
6:21 pm on Aug 17, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member rocknbil is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Yeah you and piatkow are "on the list," it's just us three. Welcome aboard. :-)

Nah, if you're referring to the "empty forums" it's a long standing glitch, shoot the mod a note and they have a fix for it.
5:43 pm on Aug 18, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lammert is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



It is one of the oldest hidden features of this board. I remember it happening five years ago when I was a new member.
If it happens again just sticky the moderator of that forum or an admin. We can easily fix it.
1:51 pm on Aug 22, 2010 (gmt 0)

10+ Year Member



Google Adsense forum is just empty right now for me. Other forums works fine.
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month