Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.146.201.80

Forum Moderators: lawman

Message Too Old, No Replies

Unable to reply to my own thread?

Bug in the forum or clueless user?

     
5:26 am on Apr 23, 2008 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:Apr 18, 2008
posts: 8
votes: 0


I went to reply to a post someone made in a thread I started, but there is no Post Reply visible. I went in some other topics, and both the reply and new topic buttons were there, but in my topic, both were missing. Is this something I've overlooked?
6:32 am on Apr 23, 2008 (gmt 0)

Senior Member from MY 

WebmasterWorld Senior Member vincevincevince is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Apr 1, 2003
posts:4847
votes: 0


Perhaps you clicked the email link, and saw the thread whilst not logged in. Try logging in and revisiting it.
6:44 am on Apr 23, 2008 (gmt 0)

Administrator

WebmasterWorld Administrator phranque is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Aug 10, 2004
posts:10544
votes: 8


was there a "Message Locked" where the "Post Reply" button should have been?
11:34 am on Apr 23, 2008 (gmt 0)

Administrator from GB 

WebmasterWorld Administrator engine is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:May 9, 2000
posts:22318
votes: 239


When viewing the thread, you should see a "post reply" at the top of the thread, or a "quick reply" box at the bottom.
2:06 am on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Moderator This Forum

WebmasterWorld Administrator lawman is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:May 28, 2001
posts:3519
votes: 28


If it's THIS [webmasterworld.com] thread, I see it.
2:28 am on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Nov 1, 2002
posts:1834
votes: 0


Well, lawman, if that is the thread, then I don't see any way to post to it either. I could give you a screen shot of what I am seeing. No "Post Reply" button at the top, the bottom menu bar is missing completely ("flag it" "printable" etc.) and there is no quick reply box!

Get the Raid out, it looks like time to go bug hunting...

3:30 am on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Administrator

WebmasterWorld Administrator jatar_k is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:July 24, 2001
posts:15755
votes: 0


I see it with my testing account, multiple browsers, multiple user levels

very odd

3:59 am on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member marcia is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Sept 29, 2000
posts:12095
votes: 0


I see it with a post reply button both top and bottom.
4:10 am on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Nov 1, 2002
posts:1834
votes: 0


Opera 9.27 here. Logged in. No ability to post to that thread.

Too lazy to open another browser and log in...assuming I could remember my password.

6:06 am on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Senior Member from MY 

WebmasterWorld Senior Member vincevincevince is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Apr 1, 2003
posts:4847
votes: 0


Yep - I too can see post buttons there.
6:11 am on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Nov 15, 2004
posts:1867
votes: 0


...assuming I could remember my password.

So you still have your cookies from joined:Nov 1, 2002 ;) ?

1:23 pm on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Nov 1, 2002
posts:1834
votes: 0


So you still have your cookies from joined:Nov 1, 2002 ?

I end up going through a list of about a half dozen throwaway passwords I have used over the years everytime I have to sign in again -until I get to the right one :(

FWIW, this morning I can see the post and reply buttons on the thread in question.

1:33 pm on Apr 24, 2008 (gmt 0)

Administrator

WebmasterWorld Administrator jatar_k is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:July 24, 2001
posts:15755
votes: 0


strange, I didn't change anything, ah well, glad it works