Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.20.184.141

Forum Moderators: phranque

Message Too Old, No Replies

usps.com not working

Malicious site warning!?

     
2:13 pm on Sep 1, 2012 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Sept 4, 2001
posts:2173
votes: 13


I have been trying to access usps.com and keep getting warnings in all browsers stating "no data received" and my virus software keeps alerting me that it is a malicious site. Does anyone know what is going on and having the same problem?

Marshall
7:01 pm on Sept 1, 2012 (gmt 0)

New User

joined:Sept 1, 2012
posts:1
votes: 0


I don't think it's AVG, looks more like a web developer on the USPS.com side set the entire site to secure, try using [usps.com...]
7:18 pm on Sept 1, 2012 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member lucy24 is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Apr 9, 2011
posts:13210
votes: 347


Musta fixed it by now. That is, it redirects to https:/ /www.usps.com (er, example.com wouldn't be much point here would it?)

By sheer coincidence I was all over the USPS site only two days ago. Browser history confirms that they haven't only just changed their name and/or protocol. Do you have a browser add-on that blocks redirects? A wonky ISP that insists on knocking at a different port number?
7:50 pm on Sept 1, 2012 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Sept 4, 2001
posts:2173
votes: 13


I was able to access using https, but like you lucy, I was all over it on Thursday without a problem typing their url without https and being redirected without any problem. Weird.

Marshal