Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.46.6

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Help With Website Video Problem

web video issue

     

dealfiles

3:49 pm on Dec 19, 2010 (gmt 0)



Quoteedit permalink
Hi All,

I have an interesting problem that I haven't had on any of my other sites. I have a simple webpage at
[idolwhitepens.com...] There is a video on the page, and a button to click through to the site I want to refer people to.

The problem is, if I click the button while the video is playing, nothing happens until the video ends, or I pause the video, at which time the new webpage opens.

The page at [idolwhitepens.com...] is set up the same way, but clicking the button works almost immediately on that page. The videos are hosted from the same server, the buttons are pointing to the same page, and everything else about the embed code and the link html is the same as far as I can see, but one is behaving the way I want it to (the second one) and one is not (the first one).

All help much appreciated,

Tom

travelin cat

5:22 pm on Dec 20, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator travelin_cat is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Tom, the button works fine on both pages on my Mac using both FireFox and Safari.

dealfiles

5:35 pm on Dec 20, 2010 (gmt 0)



OK, thanks for replying. I think this may be a FireFox issue on my machine, plugins or something.

Thanks again.

travelin cat

5:40 pm on Dec 20, 2010 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator travelin_cat is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



FYI, one of the admins here was able to duplicate your problem in Opera on a PC.
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month