Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.191.159

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Flash-button not working in Opera

     
4:20 pm on Aug 24, 2008 (gmt 0)

5+ Year Member



Hello.
I'm in the beginning of making my first website, and on the introductory page i have a simple background with three flash-buttons for choosing language.

In Firefox and IE, all the buttons work, but in Opera I can't get the button named "espaņol" to work.
Is that because of the "ņ" possibly?

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="100" height="20" title="Espaņol">
<param name="BGCOLOR" value="#FF0000" />
<param name="movie" value="espaņol.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="Espaņol.swf" width="100" height="20" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#FF0000" ></embed>
</object>

I have posted the problem in the Opera-forum too, without any response, so I would appreciate any help or info here.

Thank you!

Tommy

5:14 pm on Aug 24, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member tedster is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



That seems like an easy thing to test - have you tried changing the file names?
6:07 pm on Aug 24, 2008 (gmt 0)

5+ Year Member



I thought I tested it correctly, but finally I discovered that the path of the file included the name of the folder where the file was placed, and that folder also had the name of "espaņol" (as an indication of files belonging to the spanish part of my site).

It was fixed when I changed the name of the folder and the file, so it didnīt contain the "ņ".

Thanks for the help!

Tommy

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month