Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.55.74

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Login Stopped Working

   
4:01 am on Jun 1, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Can anyone think of a reason that Opera would suddenly stop allowing me to log into a secure site?

This afternoon, right in the middle of editing for a directory, Opera wanted the login and pw again. When those are entered, nothing happens.

I can get in on FF, IE, and every other browser we have, but Opera won't do anything. I don't even get an error message. And I can get Opera to let me in on other computers.

Version 9.27, Build 8841

I'm baffled!

[edited by: Laisha at 4:03 am (utc) on June 1, 2008]

4:22 am on Jun 1, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator bill is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



While on the site, right click on any page and Edit site preferences...
Check to see whether you have anything disabled that is necessary for the site (i.e., JavaScript, plug-ins, etc.).
4:34 am on Jun 1, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Did as you asked, and I could see nothing that should have been enabled but was not. I did, however, enable the "open console on error" thing which I had not noticed before.

Then I tried again to log in and got a list of the errors. All appear to be CSS errors.

Would posting that help diagnose the problem?

6:21 am on Jun 1, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator bill is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



That's more of a debugging console. I'm not sure whether those errors would be the cause. Normally when I can't login with Opera, but I can with other browsers it's due to my settings. I generally don't allow anything to run except for sites that I approve.

You might also try deleting your cookies for that site, clearing your cache, and refreshing the page.