Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.246.160

Forum Moderators: bill

Message Too Old, No Replies

Vista 64 Bit Browsers With Blank White Screen

Firefox and IE7

     

WolfLover

7:42 am on Jun 6, 2009 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



Ok, I just purchased a new computer. It has Windows Vista 64 bit OS. It came with IE7 and I downloaded Firefox.

AFter about only 24 hours after purchasing this computer, which worked fine earlier, I came home this evening and when I first opened up AOL, it was fine at first. Then as I normally do, I open up my Firefox browser. When I did this, I got a blank white screen after it was slow to launch. I then tried IE, same thing, browser launches, but the screen is all white.

I restarted twice, to no avail. Then I shut all the way down, and when I turned it back on, now AOL had blank Welcome screen, etc.

INternet is VERY slow for some sites like Google but some sites will come on (using AOL's browser).

Now, I can get Firefox to come up and it will let me see Google, but not iGoogle.

Pulling up the AdSEnse site on AOL is working, but it takes a LONG time, like a few minutes.

I can't pull up Webmasterworld on IE or Firefox, but I can on AOL's browser.

I have DSL so it should not be slow, it is normally quite fast.

I also did System Restore (not much to choose from since I have only had this computer one day). It did not fix the problem.

I sure did like XP better.

Does anyone have any idea of what the problem is?

kaled

11:53 am on Jun 6, 2009 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member kaled is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



I just purchased a new computer

Scrub clean and reinstall. New computers have all sorts of garbage preinstalled and often need a clean reinstall to work properly.

Kaled.

WolfLover

3:05 pm on Jun 6, 2009 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



Thanks for your reply kaled. After all this pain in my behind last night, I learned my neighbors had a problem even getting online. It was an outage with my DSL. Apparently intermittent as I could get online with the AOL software but not with my IE or FF.

Sorry to have wasted any time and space on this issue, it's now resolved.

Take care!

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month