Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.161.25.142

Forum Moderators: buckworks & eWhisper & skibum

Message Too Old, No Replies

AdWords Down for Maintenance?

Anyone Else?

     
8:09 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator martinibuster is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Down for me in California.
8:44 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Down for me in California.

I have not heard of this, and am not able to duplicate it - but will certainly do some exploring, martinibuster.

AWA

8:47 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Addendum to my previous post:

I should have asked if you are getting a maintenance message, or error message? And if so, what does it say?

AWA

8:50 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator martinibuster is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



It was a maintenance message, was using firefox. It's working now though.
9:00 pm on Jul 2, 2008 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



It's working now though.

Excellent. I'll keep my ear to the ground, even still.

Many thanks for the speedy reply. ;)

AWA

1:08 am on Jul 3, 2008 (gmt 0)

10+ Year Member



I have a problem with both browsers: the log in box shows "Server not found" message as if the login-server was unavailable - and I have 3 clients waiting for demo to show them :(
It looks like it's an iframe (which it probably is, never looked at the source code) and it cannot load.

FIXED - WORKING NOW, I reset the modem and it helped. No worries :)

[edited by: Nefig at 1:25 am (utc) on July 3, 2008]

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month