Welcome to WebmasterWorld Guest from 50.16.112.199

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Anyone noticing disappearing ads?

Ads appear then disappear

   
4:42 pm on Mar 16, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member farmboy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



Today I'm noticing that when I first visit my own site, ads appear as usual on the site for a few seconds. Then the ad block disappears and reverts to the background color of the page.

If I refresh the page, the ad unit re-appears and remains.

Anyone else noticing this?


FarmBoy
5:45 pm on Mar 16, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member



I just checked my site and all is normal. Maybe G is playing around with a new idea? Creating urgency: "Click fast before it disappears" :D
5:55 pm on Mar 16, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I've been noticing it for about a week. Also ads taking forever to load.
6:08 pm on Mar 16, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member netmeg is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Nope. All I see is Eddie Murphy all over my sites. He must have a movie out.
6:17 pm on Mar 16, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member



Nope. All I see is Eddie Murphy all over my sites.

Me too netmeg!I keep seeing Eddie Murphy on the street, in cars, on my TV, and I hear him on the radio. I think I should take my medication again. :D
6:18 pm on Mar 16, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member farmboy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



I've been noticing it for about a week. Also ads taking forever to load.


If I have more than one unit on a page, I've noticed that not all do the disappearing act.

FarmBoy
10:25 pm on Mar 16, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member farmboy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



"Click fast before it disappears"


Maybe it's an AdSense version of wack-a-mole?


FarmBoy
3:03 pm on Mar 17, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member farmboy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



I've been noticing it for about a week.


Are you still experiencing it? Have you noticed a decline in CTR or impressions?

FarmBoy
3:11 pm on Mar 17, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lame_wolf is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



Okay, a few things here...
The people who are noticing this, is it happening with old-style code or new ?
Also, are those adverts set to "text" "text/image" or "image only" ?

And browser ?

It's okay to say that they are disappearing, but if we can find some common denominator, the better.
1:30 pm on Mar 18, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member farmboy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



The people who are noticing this, is it happening with old-style code or new ?


New


Also, are those adverts set to "text" "text/image" or "image only" ?


Text only.


And browser ?


IE XP

I'm still observing this. I haven't yet had the opportunity to check with another computer so it could be just my computer - although someone else reported it on their site also.


FarmBoy
6:35 pm on Mar 20, 2012 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member farmboy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



It looks like this is happening in IE but not in Firefox.


FarmBoy
 

Featured Threads

My Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month