Welcome to WebmasterWorld Guest from 107.23.37.199

Forum Moderators: martinibuster

Message Too Old, No Replies

Adsense colors changed by themself

     
2:47 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:Feb 21, 2014
posts: 16
votes: 0


I just noticed that my ads have lost all the changes I made to them and are now grey both links and text.

Inside my adsense account they are configured to be green?

Has this happened to anyone before and any reason why this would happen?

Thanks
4:13 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Feb 17, 2005
posts:314
votes: 19


Same happende by myself. Just check out and all links and Ads on all sites changed to #666666.

Very very strange. Also my created Ad style have changed color there.
6:47 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:Feb 21, 2014
posts: 16
votes: 0


Did you try changing it? It still shows the green links in my adsense account.
I'm a bit curious to see how it will perform seeing that the link colours now match my content.
8:14 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

New User from CA 

10+ Year Member

joined:Oct 23, 2008
posts:29
votes: 9


I am also seeing this. All of my ads have lost their color. Image ads are also displaying, which I definitely did not turn on.
8:35 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Feb 17, 2005
posts:314
votes: 19


Everything is still grey. I try to change things and within my account is showed good but not on the site.

This glitch affect all my sites. Not only one. And both Adlink and Adsense unit.
Everything is grey.
8:38 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Feb 17, 2005
posts:314
votes: 19


Isn't time to contact Adsense support team about this glitch? I've expected that more people will have same issue.
9:26 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

New User from CA 

10+ Year Member

joined:Oct 23, 2008
posts:29
votes: 9


Just noticed that my ads appear fine in Opera, Firefox, Safari and Explorer. Chrome is the only browser showing the gray color (on desktop anyway). What browser are you using?
9:26 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Feb 17, 2005
posts:314
votes: 19


Firefox and Chrome show the gray color. I have not tested in other browser.

ps

Just tested with OPera and it looks good. But majority of the visitors use Firefox and Chrome. Not sure what is wrong here
9:45 pm on Mar 25, 2015 (gmt 0)

New User from CA 

10+ Year Member

joined:Oct 23, 2008
posts:29
votes: 9


Yup, this is weird. Now three of my ad slots are showing image ads. Just verified that this is turned OFF for these ads.
8:39 am on Mar 26, 2015 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Feb 17, 2005
posts:314
votes: 19


It looks everything fine this morning in all browsers except color of url. Still gray.
1:40 pm on Mar 26, 2015 (gmt 0)

New User from CA 

10+ Year Member

joined:Oct 23, 2008
posts:29
votes: 9


I am still seeing gray ads and images here.
1:58 pm on Mar 26, 2015 (gmt 0)

New User from IE 

5+ Year Member

joined:Dec 11, 2013
posts:23
votes: 0


Thought they would have fixed this by now, has been going on for 2 days at least. Contacted them about it but no reply as of yet.
3:10 pm on Mar 26, 2015 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Feb 17, 2005
posts:314
votes: 19


Right now is issue back to Firefox. In Chrome and Opera is everything as it is supposed to be.
5:52 pm on Mar 26, 2015 (gmt 0)

New User from IE 

5+ Year Member

joined:Dec 11, 2013
posts:23
votes: 0


Looks fixed to me now in all browsers that I tried.