Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.196.104.66

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

Problem display ads in phpbb

Problem display ads in phpbb

     
5:20 pm on Jun 29, 2005 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:June 14, 2005
posts:31
votes: 0


Hellol
I question google but they answer me with 1 % of sites have this problem and i cannot make anything
From time to time i dont know why happend this but on my site i get this <snip> And dont display any ads
For exsample if i login and go back again to this page the ads are normal.
What you think about this are you have problem like this.
If you have other question say i can answer.
Tnx in advance and sorry about my english

[edited by: Jenstar at 6:08 pm (utc) on June 29, 2005]
[edit reason] No screenshots please [/edit]

5:23 pm on June 29, 2005 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:May 6, 2005
posts:38
votes: 0


I'm just guessing here, but it looks like your browser can't display the font. (I'm assuming it's an Asian language font or something) My browser often does the same thing. Not sure what to suggest. Are the ads getting clicks?
5:33 pm on June 29, 2005 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:June 14, 2005
posts:31
votes: 0


Yes
I say you
When im login the ads can display
And the ad code its just like when im not login becouse is on one file who generate for all pages..
any other ideas?
5:38 pm on June 29, 2005 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:May 6, 2005
posts:38
votes: 0


I just went to your forum as a guest and all the ads showed normally to me.
5:59 pm on June 29, 2005 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:June 14, 2005
posts:31
votes: 0


Yes,This is not non - stop.
I dont know why happend this from time to time
3:49 pm on June 30, 2005 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:June 14, 2005
posts:31
votes: 0


Any other have idea?
6:52 pm on June 30, 2005 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Jan 27, 2002
posts:55
votes: 0


Hi Taz. Have you made your Phpbb forum Google friendly? That might help. Googlebot simply bypasses long php URL's with sid's etc and doesn't crawl them. As far as I know robots can't go beyond the index page if the forum wasn't 'tweaked'. Look for the Google hack at the phpbb site and apply it. That might do the trick. It also helps that the topic title (of a message) is surrounded in h1 tags, so the ads are more relevant. Good luck.