Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.196.217.43

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

AdSense not showing; giving JavaScript error

'google_ad_channel' is null or not an object

     
11:28 pm on Sep 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Mar 31, 2003
posts:144
votes: 0


'google_ad_channel' is null or not an object

Is anyone else getting this error? It just started appearing on all my pages.. in the IE error panel - and the ads aren't appearing.

[edited by: anxvariety at 11:35 pm (utc) on Sep. 4, 2003]

11:31 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:July 15, 2003
posts:16
votes: 0


I've just checked my site, and the ads aren't displaying at all.

I've never had that before...

11:32 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Jan 13, 2003
posts:80
votes: 0


No ads at all. And, I was having my best day today by far. AAAAHHHHH!
11:33 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Sept 4, 2003
posts:248
votes: 0


Yes everything is blank here in the UK too

No text of any type displayed

Hopefully just a glitch

11:34 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:June 16, 2003
posts:1298
votes: 0


911-Google
11:34 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Sept 30, 2000
posts:800
votes: 0


Yup. We're having the same problem with all our sites.
11:38 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 21, 2003
posts:1069
votes: 0


Sounds like some programmer type Google person is going to be looking for a job at Overture :-)
11:39 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Apr 3, 2003
posts:316
votes: 0


Oi... just e-mailed Google after checking the "Adwords" forum instead of this one.

Okay, I haven't been de-activated.

Gooooood.

11:40 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Mar 18, 2003
posts:68
votes: 0


ay, its only just happened in the last 15 minutes, but I get the js error on my site too
11:42 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

joined:Feb 25, 2003
posts:122
votes: 0


mine are dead too, showing javascript error, i'm glad i'm not alone, i was afraid i violated TOS or something :lol
11:47 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Sept 4, 2003
posts:248
votes: 0


The stats are still updating... So this is a good indication of how far behind the figures can be
11:30 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:June 9, 2003
posts:59
votes: 0


Hopefully this is just a glitch at Google, but in the last few minutes all AdSense ads (PSA, white space, everything) have disappeared from all the pages on all my sites. Will someone please reassure me that I should just go watch TV and wait patiently for it to be sorted?
11:36 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member eliteweb is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:June 5, 2001
posts:2723
votes: 0


I just added the code to my site after I was accepted and it was blank then it stopped showing all together displaying a javascript error. Did you have any java errors?
11:42 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:June 9, 2003
posts:59
votes: 0


That was a bit mean! The first time in my life that I manage to get in with a news item ahead of the 'heavies' - admittedly only by a few seconds - and what happens? Someone terminates my thread and transfers it to the later thread. Thanks for that. My moment of glory didn't last long! :-)
11:43 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:June 9, 2003
posts:59
votes: 0


:-)
11:44 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member eliteweb is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:June 5, 2001
posts:2723
votes: 0


I just implimented it and it showed blank and them wammo none at all. Sorry guys I think i broke it :P
11:46 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:June 9, 2003
posts:59
votes: 0


OK, it was obviously you. Did any screws, springs, bits of metal drop out? Anything we can use to try to mend it?
11:46 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 21, 2003
posts:1069
votes: 0


Nah. I turned off the wrong switch. Sorry. It's back on now ;-)
11:49 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


No ads showing across the board.
11:51 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Feb 27, 2003
posts:223
votes: 3


I couldn't care less about the ads temporarily not showing, but I HATE the pop-up warning that prevents my site from being displayed until the visitor clicks on Yes or No. For if they want to debug or not.

This little error is probably causing some really big ripples.

11:53 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 21, 2003
posts:1069
votes: 0


I'm seeing the ads everywhere I look.
11:54 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member eliteweb is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:June 5, 2001
posts:2723
votes: 0


Its coming back on and off for me right now but still blank ;)
11:58 pm on Sept 4, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


I've checked a few sites I know with adsense, and they're all down/not showing 'em.
12:03 am on Sept 5, 2003 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Aug 27, 2003
posts:30
votes: 0


none of my sites are showing ads right now either. I thought I got canceled or somehting
12:03 am on Sept 5, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Mar 14, 2003
posts:198
votes: 0


None of my sites are displaying ads.
12:08 am on Sept 5, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


They could be back, they just showed up again where I was looking.
12:09 am on Sept 5, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Aug 1, 2003
posts:392
votes: 0


My ads are (now) back, as well as the ads on several other sites I was checking, so maybe the rollback of the new (faulty) javascript had to propagate across to lots of machines, making the results different for each of us.

I wonder if we'll get an email apologising for the downtime?

12:14 am on Sept 5, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 9, 2003
posts:2072
votes: 2


Everybody call their lawyers, hehehe >;->
12:19 am on Sept 5, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Aug 1, 2003
posts:392
votes: 0


Everybody call their lawyers, hehehe >;->

Seems they've covered this already in T&C:

"Google has no obligation to provide notice to You in the event that Ads are not being displayed properly to end users of the Site(s)."

Still, would be nice if they explain why they appear to test on a live system... :-)

12:24 am on Sept 5, 2003 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Mar 31, 2003
posts:144
votes: 0


Mine are appearing again.
This 50 message thread spans 2 pages: 50