Welcome to WebmasterWorld Guest from 50.19.190.144

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

PSA's everywhere

All Adsense websites are showing PSA's

     
6:05 pm on Sep 3, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 14, 2004
posts:44
votes: 0


Is it just me, or everysite that runs Adsense is showing PSA's?

Another Adsense server problem?

6:10 pm on Sept 3, 2004 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 27, 2003
posts:1597
votes: 0


We have ads on all our pages.
6:11 pm on Sept 3, 2004 (gmt 0)

Senior Member from US 

WebmasterWorld Senior Member ken_b is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Oct 5, 2001
posts:5666
votes: 59


I'm getting regular ads.
6:13 pm on Sept 3, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 14, 2004
posts:44
votes: 0


I'm still getting PSA's on lot of websites. Changed browsers, changed computer (another IP) and is all the same... PSA's in every site I visit... :S
6:49 pm on Sept 3, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 12, 2003
posts:850
votes: 0


Lots of PSA's (well, technically speaking my alternative page), sometimes displayed after a relatively long delay. Sometimes an ad will appear in the secondary ad block and a PSA in the first. Just now, I had of all things the same ad appear in the first four of five boxes of a wide skyscraper.

I would estimate that Google's a bit overloaded, following an unexpectedly high response to yesterday's bulletin.

7:09 pm on Sept 3, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 14, 2004
posts:44
votes: 0


Yes, I guess it's a overload. Sometimes it displays alternative ads/PSA's, other times it display ads. Even the Adsense preview tool is showing errors instead of ads
7:16 pm on Sept 3, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:July 7, 2003
posts:442
votes: 0


It is probubly an overload of requests becuase they allowed 3 ads on each page.
11:06 pm on Sept 7, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Apr 8, 2004
posts:527
votes: 0


Now it's my turn. Has anyone figured out what's going on?

mat

7:32 am on Sept 8, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Apr 5, 2002
posts:633
votes: 0


Getting PSA's here also, but only on homepage, internal pages all seem to be fine.

Also, the only PSA I'm seeing is to a country-level Google. Not very 'P', not very 'S'. Very 'A', however.

2:37 pm on Sept 11, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Apr 23, 2003
posts:670
votes: 0


Getting PSA's here also, but only on homepage, internal pages all seem to be fine.

This has been happening to me since late last night. All other pages of my site show ads fine, but nothing but PSAs on the homepage now. Plenty of ads available to be served, I'm sure, as all the other pages of the site are the same topic as the homepage. Very frustrating. I changed the ad slightly this morning hope to get mediabot to wake up. No change yet.

3:55 pm on Sept 11, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:July 29, 2004
posts:31
votes: 0


Did you modify the page to include multiple ads?
8:06 pm on Sept 11, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Apr 23, 2003
posts:670
votes: 0


I have not chosen to utilize multiple ads. Same old one-ad format for me.

Update: ads are back on my home page! woohoo!

 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members